מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיצוב וחיטוב הבטןנטלייי10/06/2009
שלום,
אני בת 21 במשקל בריא
אני 1.64 שוקלת 53 אני חושבת שזה סביר.
רק הבעיה שלי היא הבטן יש לי כרס (כנראה כתוצאה מישיבה מרובה)
שאני לא מצליחה להוריד גם כשאני בדיאטה ומורידה במשקל הבטן נשארת.
השאלה איך ומה אני עושה כדי להוריד את הבטן להגיע לבטן שטוחה ומעוצבת כמו גיטרה.
יש לציין שעד לפני 3 שנים בערך הייתי רזההה מאודדדדדדד ואף פעם לא היה לי כרס.
אני נחושה לעשות כל דבר להוריד אותה ...
תודה מראש, נטלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיטוב בטן
עופר קיס11/06/2009נטליי שלום
כיוון שאין הורדת שומן נקודתית , הרי שתץרגילי בטן לא יורידו את השומן שמעל שרירי הבטן - מה כן:
תזונה
אירובי
אימוני התנגדות/ משקולות
איך:
או לבד או מועדון בריאות
אז יאללה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי נטלייי
ענת פלדמן11/06/2009הכרס היא לא כתוצאה מישיבה מרובה. אבל באמת פעילות גופנית (לשבת פחות, להתנועע יותר) חשובה לטובת הורדה של אחוז השומן הכללי בגוף, וכתוצאה גם בבטן. במיוחד שאת אומרת שהיית פעם שטוחה. כך שהמצב הפיך ואת יכולה לזכות בה שוב. אז בנוסף לתזונה (הדיאטה שאת עושה) הוסיפי פעילות אירובית, תרגילי חיזוק לכל הגוף וגם לאזור הבטן, וגם המון סבלנות, התמדה וחשיבה חיובית.
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317&s=ענת%20פלדמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיטוב הבטן
שי אלנקרי11/06/2009אני מוסיף על חבריי מספר תרגילי בטן
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=8533
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)