גיוון באוכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיוון באוכל
    איציק
    13/06/2009

היי
    אני מתאמן כחצי שנה גם בריכה וגם משקולות ואכול לפי מה שצריך לפי תפריטי בריאות והכל בסדר הגוף מתחטב הצמיגים כמעט נעלמו ויש קצת עוד עבודה על הכרס הקטנה שנשארה (צריך להוריד עוד את האחוזי שומן בגוף )

הקטע שקצת נמאס מאותו סוג של אוכל (חצי שנה ) ובא לי קצת לגוון ועכשיו שבא הקיץ ואיתו הגיעו האבטיחים והגלידות ועוד דברים טעמים
    רוב האוכל שאני אוכל זה בשר עוף ספגטי אורז ביצים וטונה - גם סלטים פסטרמה ושותה רק מים וכד'
    לא אכלתי פיצה או שוארמה מתחילת השנה וגם לא כל כך מתגעגע אז ככה שזה בסדר
    השאלה היא מה אני כן יוכל לגוון שלא יפגע לי במטרה לדוגמא איך נשמע פרוזן יוגרט או מילקשייק (משולב עם גלידה ) והאם מיץ תפוזים 100 סחוט ללא תוספות זה בסדר ??

מוכן לשמוע המלצות לשינוי קטן בתפריט

ראיתי ב YOUTUBE שמכנים Strawberry Protein Shake האם זה מומלץ ומה זה אמור לעשות לגוף והאם זה בריא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיוון באוכל

הוספת תגובה

• הי איציק

ענת פלדמן
    13/06/2009

שאלה חשובה. פעם בכמה זמן זה ממש לא נורא לאכול שווארמה או פיצה או מה שזה לא יהיה. פעם בשבוע מנה שכזו לא תפגע בתהליך ויכולה להקל מאד.
    אין מניעה גם לאכול אבטיח - שוב, זה עניין של כמות. כוס אבטיח היא 90 קלוריות. פרוזן יוגורט - מידי פעם. אפשר לכוון לסורבה - פחות קלוריות, ממש טעים.
    לגבי מיץ תפוזים סחוט: שוב - שאלה של כמות. מידי פעם זה בסדר. דווקא בפירות אני מעדיפה את הפרי ולא את המיץ שלו, במיוחד בתפוזים אתה נהנה מיתרונות הציפה (סיבים תזונתיים) והרבה פחות קלוריות כשמדובר בתפוז אחד ולא במיץ. אתה גם צריך לשתות אותו בסמוך לשעת הסחיטה על מנת להנות מהיתרונות הבריאותיים.
    שורה תחתונה: אפשר מהכל, תלוי כמה. ו... כן, תגוון כמה שאפשר, האוכל זו אחת מהנאות החיים החשובות ביותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו