מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עדיףאיציק13/06/2009
לבצע 4 תרגלים עם 4 חזרות או 5 או 6 תרגלים ב 3 חזרות - בדרך כלל בחזה ובגב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עשית עד עכשיו
ענת פלדמן13/06/2009חשובה לי התמונה בגדול, ובכל זאת - לא נשמע לי כזה קריטי, אם המטרה היא היפרטרופיה לא צריך יותר מידי סטים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד עכשיו
איציק13/06/2009הייתי מבצע 3 או 4 תרגילים ב 4 סטים של 12 חזרות
ועכשיו 5 תרגילים של 3 סטים ב 12 חזרות
הבעייה היא שהגוף כן מתחטב וגם רואים שהידיים ההקיף שלהם גדל אבל החזה לא מצליח להתנפח
מאז שהתחלתי להתאמן בהתחלה הורדתי 5 קילו מ 75 ל70 ואז התייצבתי על 70 לא עולה ולא יורד
(1.70 בן 35 ) אני אוכל אחרי אימון אחרי אימון לפי ההמלצות שלכם פה בפורום וגם בשאר היום אני אוכל מסודר ועדין החזה לא מתנפח -
אני מקווה שהשינוי של האימון כן יעזור - אני מאוד מקווה שזה לא הגנטיקה שלי
בכל מקרה לא עניתי לי על השאלה השנייה בשאלה הקודמת בקשר ל Strawberry Protein Shake
מה נותן לי ה PROTEIN והאם את ממליצה על זה (האם זה אמור לעזור בניפוח החזה ?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה, צודק
ענת פלדמן13/06/2009כבר תת המודע שלי מתעלם מכל הקשור לשייקים... הפרוטאין זה החלבון של אחרי האימון, מה שטונה קוטג' או כל מנת חלבון יכולה לתת. קראתי ברשת ממש לא מזמן (זפזפ בווי נט) על קולות שכנגד (ולא הופתעתי). אם התזונה היומית שלך כוללת מספיק חלבון (1.5-2 גר' כפול משקל הגוף שלך) זה אמור להספיק. אכן הגנטיקה משחקת תפקיד, גם גוון בתרגילים כמו שאתה עושה. אני בעד להוסיף גם את ה"מוח" בתרגילים. לא לבצע אותם בצורה מכנית אלא לשתף את הדמיון, לחשוב על התנועה, "לראות" את החזה מנופח יותר כתוצאה מהתרגיל. כוחו של הדמיון משחק תפקיד מדהים בהשגת התוצאות שלך.
אולי לא תקבל את מה שאני אומרת אבל אני חייבת להוסיף בנימה פילוסופית שכשאתה אוהב את עצמך, מתמקד בדברים החיוביים, מוחל ומקבל את הדברים הפחות טובים - זו הנוסחא לסיפוק, אעז לומר גם לאושר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמות סטים
עופר קיס13/06/2009אינני מבין
אתה מדבר על כמות חזרות או מחזורים
אין זה מתאים לקפוץ ממחזורים של 12 חזרות ל3-4 - רמת סיכון גבוהה חייבים לעבור דרך 6-8 חזרות.
אם הכוונה למחזורים אז אין צורך ביותר מ 4 מחזורים לכל תרגיל אלא בתרגילי כח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)