מה עדיף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עדיף
    איציק
    13/06/2009

לבצע 4 תרגלים עם 4 חזרות או 5 או 6 תרגלים ב 3 חזרות - בדרך כלל בחזה ובגב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עדיף

הוספת תגובה

• מה עשית עד עכשיו

ענת פלדמן
    13/06/2009

חשובה לי התמונה בגדול, ובכל זאת - לא נשמע לי כזה קריטי, אם המטרה היא היפרטרופיה לא צריך יותר מידי סטים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עד עכשיו

איציק
    13/06/2009

הייתי מבצע 3 או 4 תרגילים ב 4 סטים של 12 חזרות
    ועכשיו 5 תרגילים של 3 סטים ב 12 חזרות
    הבעייה היא שהגוף כן מתחטב וגם רואים שהידיים ההקיף שלהם גדל אבל החזה לא מצליח להתנפח
    מאז שהתחלתי להתאמן בהתחלה הורדתי 5 קילו מ 75 ל70 ואז התייצבתי על 70 לא עולה ולא יורד
    (1.70 בן 35 ) אני אוכל אחרי אימון אחרי אימון לפי ההמלצות שלכם פה בפורום וגם בשאר היום אני אוכל מסודר ועדין החזה לא מתנפח -
    אני מקווה שהשינוי של האימון כן יעזור - אני מאוד מקווה שזה לא הגנטיקה שלי

בכל מקרה לא עניתי לי על השאלה השנייה בשאלה הקודמת בקשר ל Strawberry Protein Shake
    מה נותן לי ה PROTEIN והאם את ממליצה על זה (האם זה אמור לעזור בניפוח החזה ?)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה, צודק

ענת פלדמן
    13/06/2009

כבר תת המודע שלי מתעלם מכל הקשור לשייקים... הפרוטאין זה החלבון של אחרי האימון, מה שטונה קוטג' או כל מנת חלבון יכולה לתת. קראתי ברשת ממש לא מזמן (זפזפ בווי נט) על קולות שכנגד (ולא הופתעתי). אם התזונה היומית שלך כוללת מספיק חלבון (1.5-2 גר' כפול משקל הגוף שלך) זה אמור להספיק. אכן הגנטיקה משחקת תפקיד, גם גוון בתרגילים כמו שאתה עושה. אני בעד להוסיף גם את ה"מוח" בתרגילים. לא לבצע אותם בצורה מכנית אלא לשתף את הדמיון, לחשוב על התנועה, "לראות" את החזה מנופח יותר כתוצאה מהתרגיל. כוחו של הדמיון משחק תפקיד מדהים בהשגת התוצאות שלך.
    אולי לא תקבל את מה שאני אומרת אבל אני חייבת להוסיף בנימה פילוסופית שכשאתה אוהב את עצמך, מתמקד בדברים החיוביים, מוחל ומקבל את הדברים הפחות טובים - זו הנוסחא לסיפוק, אעז לומר גם לאושר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמות סטים

עופר קיס
    13/06/2009

אינני מבין
    אתה מדבר על כמות חזרות או מחזורים
    אין זה מתאים לקפוץ ממחזורים של 12 חזרות ל3-4 - רמת סיכון גבוהה חייבים לעבור דרך 6-8 חזרות.
    אם הכוונה למחזורים אז אין צורך ביותר מ 4 מחזורים לכל תרגיל אלא בתרגילי כח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו