הגוף שלי מוריד במקומות הלא נכונים !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגוף שלי מוריד במקומות הלא נכונים !
    יעל
    15/06/2009

יש לי כבר ידיים מקלות ופרצוף דיסק ולעומת זאת הבטן והירכיים -מלאות שומן!!! אני אוכלת 1200 ק' ליום ומנסה לדחוף לסדר היום העמוס 30 ד' ספינינג
    (על מ'ס 5 ).ירדתי 10 ק'ג אך רק במקומות הלא נחוצים .מה לעשות ?והאם הספינינג הזה עושה משהו בכלל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי יעלה

ענת פלדמן
    15/06/2009

אני מצטטת לך את התשובה הקודמת שלי (שמת את השאלה בשרשור הקודם)
    את בדרך הנכונה. אנחנו לא יכולים לכוון היכן ירדו אחוז השומן בגוף בתהליך של חיטוב. אבל זה שירדת כבר זה סימון טוב. המשיכי לאכול נכון (לא רק פחות קלוריות ממה שאת מוציאה אלא בעיקר קלוריות איכותיות, כלומר לאכול בריא), המשיכי עם הספינינג, הוא מצויין לשריפת שומנים לסבולת האירובית, והוסיפי כמה תרגילי כוח בסיסיים כמו שכיבות סמיכה, כפיפות בטן (בסיסיים אבל חשובים) וכמובן כמובן מתיחות לסיום. אימון כולל של 40 דק' במקום חצי שעה, אבל 10 הדקות הללו חשובות.
    סבלנות כמילת מפתח. גם ההתיחסות לזה כאל אורח חיים, מתוך קבלה ואהבה עצמית.
    שוב, הספינינג הוא נפלא, כדאי את אותה חצי שעה או 40 דק' לשנות מידי פעם. ריצה קלה או שחייה או אימון הפוגות. פשוט בשביל לגוון גם לטובת ההנאה שלך והעניין וגם לטובת המשך ירידה במשקל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהבתי את התיאורים..

שי אלנקרי
    15/06/2009

אין לי הרבה מה להוסיף על תשובתה של ענת רק שאהבתי את התיאורים שלך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו