מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפריטעמית17/06/2009
שלום, אני מנסה כבר הרבה זמן לרדת במשקל באמצעות דיאטות שונות אך לא כל-כך מצליחה.
יש לי משקל עודף של כ-5 קילו, לא הרבה אך ממשיכה להיאבק ולא מצליחה להוריד.
משקלי הוא 58 וגובהי הוא 153 ס"מ...אשמח אם תוכלו לתת לי עצות וטיפים כיצד להוריד את המשקל ואם אפשר לנסות להרכיב תפריט תזונה מתאים.
אני לא עוסקת כלל בפעילות גופנית, תמיד מוצאת תירוצים לא לצאת להליכות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שגית
ענת פלדמן17/06/2009לא ציינת בת כמה את. יפה שזנחת את כל הדיאטות למיניהן ואת רוצה לעשות את זה בצורה נכונה ומאוזנת. אני מאד ממליצה לך ללכת לאיש מקצוע פנים מול פנים ולהתאים תפריט אישי - דרך הרשת זה לא אחראי. מה שכן, אני מודעת היטב לאוסף המידע וליתרונות שיש כשאת "חופרת", מתעניינת ולומדת בעצמך מה נכון ומה פחות. יש באתר שלי הסברים, מאמרים ודוגמאות ואת יכולה לשאוב משם רעיונות ובעיקר השראה.
את וודאי מודעת ליתרונות של פעילות גופנית, לטובת הבריאות שלך כמו גם ירידה במשקל, מטבוליזם, תחושה של עשייה, ועוד ועוד. גם כאן זה עניין של נק' מבט. (""תכנית" ו"אורח חיים" במקום המילה המאיימת אולי "דיאטה", "פעילות" ו"תנועה" במקום המילה המאיימת אולי "כושר"). כשאת הולכת יותר ברגל, עולה במדרגות, מודעת לגוף המתנועע - אפילו במסיבה טובה עם חברים - זה כר משהו, וזה הרבה מאד. וודאי שכדאי גם לשלב תרגילים למשל, מתיחות. וגם זה לא אמור להיות סיפור גדול. חצי שעה שלוש פעמים בשבוע של פעילות אפילו בבית בסלון - לא רק לטובת ירידה במשקל אלא לחיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)