מכשיר לעיצוב הבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשיר לעיצוב הבטן
    לי
    17/06/2009

היי,
    אני בת 28 שוקלת 65 וגובהי 175, מזה שנה אני משתמשת באליפטיקל בביתי 3-4 פעמים בשבוע, כ-40 דקות.
    ואני לא ממש מרזה ...(יש לי 4 קילו ממש מציקים )...אני אוכלת די בריא...
    מה הבעיה? שאני לא רזה ממש?

ושאלה נוספת:
    חשבתי כבר להתחיל לעבוד על הבטן -אני ממש רוצה להוריד שומן מהבטן
    אז איזה מכשיר לבטן אתם ממליצים?
    או כדאי רק מזרון..
    אני מחפשת משהו קל ונוח..מנסיונכם תמליצו לי על מכשיר שמקל על העבודה הקשה ביותר.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכשיר לעיצוב הבטן

הוספת תגובה

• שרירי בטן, ירידה במשקל ועוד

ענת פלדמן
    17/06/2009

המשקל שלך בעיקרון תקין ביחס לגובה, אבל אולי יש מקום לירידה קלה במשקל. לגבי השאלה הראשונה:
    1. האליפטיקל מצויין, יש מקום לגוון. הליכה או ריצה או שחייה. עוד משהו על מנת להוציא את הגוף מ"תרדמת מטבולית".
    2. כדאי מאד להוסיף תרגילי התנגדות, לא רק לבטן אלא לכל הגוף. זה מעלה את קצב המטבוליזם היומי שלך ותורם לירידה במשקל
    3. כנראה שיש מקום ל"פיין טיונינג" באוכל. את יכולה להציץ באתר שלי, יש כמה דוגמאות, ובכלל כדאי לפנות לקבלת תפריט אישי שמוצאם לך. לכמות הקלוריות היומית שאת מוציאה, לאורח החיים שלך.
    4. מבנה גוף ואחוזי השומן. נתון שכדאי לקחת אותו בחשבון. אני לא ראיתי אותך אבל יש מצב שאת פשוט לא אמורה להוריד במשקל אלא להוריד את אחוזי השומן. זה משהו אחר.
    לגבי שרירי הבטן: אני בעד הפשוט הקל הזו והנוח ביותר: הגוף שלך. מצרפת אופציות של תרגילים, יש כאמור גם באתר שלי.
    http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו