שאלה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה...
    דנה
    17/06/2009

שלום...

רציתי לדעת האם הליכונים ואופנ י כושר מדייקים פחות או יותר במדידת שריפת הקלוריות
    ועל פי מה זה נמדד??

למשל, אני עושה 40 דקות על אופני כושר ושורפת 210 קלוריות לפי המכשיר
    ועל הליכון 50 דקות 400 + קלוריות ... האם עדיף ללכת??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה...

הוספת תגובה

• מדדים במכשירים

ענת פלדמן
    17/06/2009

אני מסכימה בהחלט, לא ממש מדוייקים בלשון המעטה, אם את רצינית אני בעד שעון דופק שנותן תמונה מהימנה בהרבה. הגיוני אבל שבאופן יחסי את שורפת יותר קלוריות בהליכה כשאת מפדלת בהתנגדות נמוכה יחסית למשל. מחשבונים כאן ב BEOK גם יכולים לתת אינדיקציה.
    ולשאלתך: עדיף לשלב, למרות הפער הקלורי. כשאת אוכלת נכון ומאוזן ובריא - זה לא ממש משנה וכן משנה הגוון העניין לטובת ההנאה, הבריאות.
    http://www.beok.co.il/Calculator_CaloriesBurn.aspx

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת...

דנה
    17/06/2009

אני מתאמנת כל יום 40 דקות לפחות ועושה תרגילי התנגדות, וכמובן אוכלת מאוד בריא - ממש מקפידה.
    בשבוע הראשון ירדתי 2 קילו, ואילו השבוע בקושי חצי קילו
    מדוע זה יכול לקרות אם לא שיניתי שום דבר..והאם יש משהו שאני צריכה לעשות אחרת
    כדיי להשיג תוצאות בעתיד....?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה המטרה שלך?

ענת פלדמן
    17/06/2009

כמה את רוצה או צריכה לשקול?
    ירידה כזו משמעותית בשבוע הראשון היא טבעית, מתרחשת בדר"כ כשאת צעירונת (אני מנחשת שכך הדבר) ולא למודת דיאטות. הגוף מקבל כמות פחותה באופן משמעותי של קלוריות, שורף שומנים, ואת רואה את זה בשבוע הראשון בצורה מאד חדה במשקל. הגיוני ורצוי מאד למתן את הירידה בשבועות שיבואו. בכלל לכוון לירידה של כחצי קילו בשבוע - ההדרגתיות חשובה לבריאות כמו גם לשמירה אחכ על המשקל. הקצב לא ממש משנה אם נחנו מתייחסים לזה כאל דרך חיים חדשה בריאה וספורטיבית. הגיוני שגם תהיה עצירה במשקל אפילו של כמה שבועות. אז תזדקקי להרבה סבלנות ו..כן, יהיה מקום לשינוי, לגוון. למשל לגוון בכושר, למשל לגוון בתפריט.
    דווקא אכילה של משהו כייפי פעם בשבוע (כמו חפיסת שוקולד שלמה ! או מנת פסטה אלפרדו במסעדה!) יתנו בוסט למטבוליזם ולא (!!!) יפריעו להמשך הירידה במשקל, נהפוך הוא.
    עם הזמןערכי ה BMR שלך יורדים (את פשוט שוקלת פחות) וגם לזה כדאי להיות מודעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו