מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי ענת אחד הפורומים המהירים והטובי.18/06/2009
כמו שסיכמנו אני רץ פעמיים בשבוע 3 עד שיהיה לי יותר זמן
חוזר עושה מתיחות מים שכיבות שמיכה וכפיפות בטן 15 כפול 3 סטים
אני רוצה להתחטב יותר בחזה בידיים כתפיים גב
יש תרגילים יותר איטנסזיבים שאת יכולה לשלוח לי כי באתר שלך לא מצאתי כל כך ולא ידעתי מה בשבילי
תודה ענת שבת שלום
ותודה על היחס הטיפול המסור שווה להיות כאן כל רגע אחד הפורומים הטובים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפה לנו :) תודה.
ענת פלדמן19/06/2009אני לא ממש יודעת מה סיכמנו אבל אני איתך. פעמיים בשבוע - שלוש של ריצה זה מצויין, נשמע לי מספיק ולא צריך יותר - תלוי גם מה המטרה שלך. (אני מניחה שאתה לא צריך להוריד במשקל? רשום שוב נתונים ומטרה?!)
חיטוז חזה זרועות כתפיים וגב - בשילוב עם תזונה נכונה - התרגילים שאתה עושה הם טובים - האם מתח או מקבילים בא בחשבון? הם מעלים משמעותית (בעיקר המתח) את העצימות.
אם אתה נשאר עם שכיבות הסמיכה גם שם אפשר לגוון: להתמיד ידיים או להרחיק אותן מרוחב הכתפיים, בכפיפה להביא את הסנטר קדימה, לבצעת את הכפיפות כשהרגליים על ספסל, אפילו "הפוך" - ראש לתקרה רגלים ישרות אצבעות כף הרגל לתקרה, מבצעים כפיפת מרפקים. יופי של תרגיל.
מה הציוד שעומד לרשומך? יש גומית התנגדות? משקולות חופשיות.?
מחכה לשמוע, ותודה :))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)