מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בשרירים ושאלה לגבי המשקלצחי23/08/2007
ביום שלישי נרשמתי לראשונה לחדר כושר ולפי תכנית זמנית שהמאמן שם בנה לי, עבדתי.
הגיע הבוקר של אתמול, והרגשתי כאבים בכל השרירים שעבדתי עליהם באימון.
השרירים הם:
1. בין המרפק לכתף.
2. שרירי החזה.
3. שרירי הבטן.
4. שוקיים וירכיים (באלה הכאב כמעט עבר לגמרי).
אז רציתי לשאול, איך אני משחרר את השרירים האלו?
והשאלה השנייה, לגבי המשקל:
אני בן 15, 1.72 מטר, בדיאטה, מנסה להגיע למשקל המתאים.
איך יכול להיות שלפני האימון שקלתי 73.3, ובבוקר שלאחריו (כמובן ששתיתי מים, אבל בבוקר דאגתי שהגוף שלי יהיה נקי מאוכל וכו', בשביל להשקל במשקל האמיתי שלי) שקלתי 73.9, איך זה אפשרי ולמה זה קורה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התאוששות מאימון קשה
עופר קיס24/08/20071. האימון שעשית היה קשה מדי, אין צורך להתפס כך על מנת להשתפר, - הורד את קושי האימון
2. להתאוששות לך הליכה קלה של 15-20 דקות . בצע מתיחות קלות לשרירים ואם הכאב הוא נורא קח כדור נגד כאבים.וודא שאתה שותה מספיק ואוכל נכון
3. יתכנו הבדלים של אפילו 1-2 קג בין יום אחד למשנהו שקשורים למאגרי הסוכר בגוף והמיים שמצטרפים אליהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)