שאלה שאני קצת חושש לגביה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה שאני קצת חושש לגביה
    חסוי
    23/06/2009

שלום ענת..

אני בן 16 וחצי אני מתאמן 3 שנים(לא ידוע אם זה משנה)

יש לי גוף דיי יפה שרירים מנופחים והכל אבל יש לי בבטן מבנה עצמות בולט כאילו הצלעות שלי בולטות אז הצורה של הבטן נראת קצת מוזרה יש משהו שניתן לעשות עם זה או שזה ישאר ככה כל הזמן??אני מתבייש להוריד חולצה למרות שיש לי קוביות בבטן זה נראה מוזר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה שאני קצת חושש לגביה

הוספת תגובה

• מבנה גוף

ענת פלדמן
    23/06/2009

קשה לי לתת חוות דעת כי לא ראיתי אותך, אבל בכל מקרה משנה מה שאתה מרגיש ואיך שאתה רואה את הדברים. ונכון לעכשיו אתה מתבייש להוריד חולצה ומרגיש לא נוח - וחבל. אני בטוחה שיש רבים אחרים שמצב הבטן שלהם הרבה יותר "חמור" משלך והם מסתובבים בבריכה נטולי חולצה חופשיים ומשוחררים. אז לעניין הפיזי: זהו כנראה מבנה הגוף, אולי יש מקום לעבוד על היציבה, על זוקפי הגב, השכמות - וגם אז זה תהליך ובינתיים אתה סובל. עובד על אהבה וקבלה עצמית, מיקוד על הדברים שאה שלם איתם, במקביל לפעילות הגופנית שאתה וודאי נהנה ממנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרור הגוף

עופר קיס
    23/06/2009

קרור הגוף הוא קריטי למערכותיו. הגברת טמפרטורת הגוף על ידי לבישת ביגוד לא מתאים - חם מדי מסוכנת - ניתן לקבל מכת חום תוך 20 דקות במקרה קיצון , אך הוא מעלה את הדופק ללא צורך ופוגע באיכות ועצימות האימון.
    לבוש קל ונדיף שמאפשר קרור מרבי - לא קור ישר על הגוף, יעזור להנאה ובטיחות באימון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו