מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה שאני קצת חושש לגביהחסוי23/06/2009
שלום ענת..
אני בן 16 וחצי אני מתאמן 3 שנים(לא ידוע אם זה משנה)
יש לי גוף דיי יפה שרירים מנופחים והכל אבל יש לי בבטן מבנה עצמות בולט כאילו הצלעות שלי בולטות אז הצורה של הבטן נראת קצת מוזרה יש משהו שניתן לעשות עם זה או שזה ישאר ככה כל הזמן??אני מתבייש להוריד חולצה למרות שיש לי קוביות בבטן זה נראה מוזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבנה גוף
ענת פלדמן23/06/2009קשה לי לתת חוות דעת כי לא ראיתי אותך, אבל בכל מקרה משנה מה שאתה מרגיש ואיך שאתה רואה את הדברים. ונכון לעכשיו אתה מתבייש להוריד חולצה ומרגיש לא נוח - וחבל. אני בטוחה שיש רבים אחרים שמצב הבטן שלהם הרבה יותר "חמור" משלך והם מסתובבים בבריכה נטולי חולצה חופשיים ומשוחררים. אז לעניין הפיזי: זהו כנראה מבנה הגוף, אולי יש מקום לעבוד על היציבה, על זוקפי הגב, השכמות - וגם אז זה תהליך ובינתיים אתה סובל. עובד על אהבה וקבלה עצמית, מיקוד על הדברים שאה שלם איתם, במקביל לפעילות הגופנית שאתה וודאי נהנה ממנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרור הגוף
עופר קיס23/06/2009קרור הגוף הוא קריטי למערכותיו. הגברת טמפרטורת הגוף על ידי לבישת ביגוד לא מתאים - חם מדי מסוכנת - ניתן לקבל מכת חום תוך 20 דקות במקרה קיצון , אך הוא מעלה את הדופק ללא צורך ופוגע באיכות ועצימות האימון.
לבוש קל ונדיף שמאפשר קרור מרבי - לא קור ישר על הגוף, יעזור להנאה ובטיחות באימון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)