מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיבולת ומסהיאיר23/06/2009
אנ רוצה עכשיו בחופש לללכת גם לבריכה וגם להמשיך עם אימוני כושר פיתוח גוף
איך לעשות את זה? יום ככה יום ככה? אפשר באותו יום? וגם אם אפשר הלמצות לגבי תזונה
אני בכללי רק מקפיד לאכול חלבונים אחרי אימון משקולות(שאגב זה גם שאלה שיש לי.. אמרו לי שהכי טוב בערך 2 גרם חלבון כל קילו.. עכשיו זה במהלך כל היום צריך להיות.. כמה אבל מומלץ ישר אחרי האימון? )
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבולת ומסה
ענת פלדמן23/06/2009אפשר באותו יום - ורצוי להפריד אם הפעילות האירובית מאומצת ואם המטרה היא היפרטרופיה. יום כך יום אחרת זה גם פיתרון. אכן כ 2 גר' לקילו, במשך כל היום כולו. אחרי האימון (אפשר גם כשעה אחרי) ההמלצה היא השילוב בין החלבון והפחמימה, לא רק החלבון. אתה יכול לאכול משהו קל (כוס חלב ושני תמרים, יוגורט עם גרנולה) מיד אחרי וכשעה אחרי ארוחה מלאה ומזינה. לפני האימון - פחמימה. אפשר גם בננה כחצי שעה לפני או ארוחה כשעתיים לפני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! עוד דבר קטן..
יאיר23/06/2009תודה רבה! אממ.. אני הייתי נוהג תמיד אחרי אימון לגמור בערך חבילת טונה.. שלעומת כוס חלב מכילה פי 10 בערך חלבון.. אז האם לא צריך להיות אובססיבים לגבי זה? כלומר כוס חלב מספיקה לצריכת החלבון אחרי האימון? או שהכוונה היא שישר אחרי לא חייבים אבל שאחרי שעה מומלץ לאכול כמות רצינית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה מאד תלוי מטרה.
ענת פלדמן23/06/2009בחורה שמבקשת להוריד במשקל ומסיימת אימון בשעה 10 בלילה לא יקרה כלום אם לא תאכל. כשאתה רוצה לבנות את מסת השריר בצורה מאסיבית - כוס חלב בלבד לא תספיק אלא אם כן זה מלווה אחכ בארוחה מלאה (בשר איכותי, או דג בתוספת לפחמימה מורכבת). לא צריך להיות אובססיביים כשהמטרה היא חיטוב ושמירה על הכושר. להיפרטרופיה - אתה פועל נכון. הוסף לטונה פחמימה. הכוונה מבחינת הזמנים הוא לאותו "חלון הזדמנויות" שיש טוענים שהוא מיתולוגי אבל אני כן לוקחת אותו בחשבון. עד כשעה זה זמן מומלץ לעזור לגוף להתאושש על ידי תזונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
יאיר23/06/2009אני אוכל את הטונה עם פחמימה.. לחם.. תודה על העזרה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)