סיבולת ומסה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיבולת ומסה
    יאיר
    23/06/2009

אנ רוצה עכשיו בחופש לללכת גם לבריכה וגם להמשיך עם אימוני כושר פיתוח גוף
    איך לעשות את זה? יום ככה יום ככה? אפשר באותו יום? וגם אם אפשר הלמצות לגבי תזונה
    אני בכללי רק מקפיד לאכול חלבונים אחרי אימון משקולות(שאגב זה גם שאלה שיש לי.. אמרו לי שהכי טוב בערך 2 גרם חלבון כל קילו.. עכשיו זה במהלך כל היום צריך להיות.. כמה אבל מומלץ ישר אחרי האימון? )
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיבולת ומסה

הוספת תגובה

• סבולת ומסה

ענת פלדמן
    23/06/2009

אפשר באותו יום - ורצוי להפריד אם הפעילות האירובית מאומצת ואם המטרה היא היפרטרופיה. יום כך יום אחרת זה גם פיתרון. אכן כ 2 גר' לקילו, במשך כל היום כולו. אחרי האימון (אפשר גם כשעה אחרי) ההמלצה היא השילוב בין החלבון והפחמימה, לא רק החלבון. אתה יכול לאכול משהו קל (כוס חלב ושני תמרים, יוגורט עם גרנולה) מיד אחרי וכשעה אחרי ארוחה מלאה ומזינה. לפני האימון - פחמימה. אפשר גם בננה כחצי שעה לפני או ארוחה כשעתיים לפני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! עוד דבר קטן..

יאיר
    23/06/2009

תודה רבה! אממ.. אני הייתי נוהג תמיד אחרי אימון לגמור בערך חבילת טונה.. שלעומת כוס חלב מכילה פי 10 בערך חלבון.. אז האם לא צריך להיות אובססיבים לגבי זה? כלומר כוס חלב מספיקה לצריכת החלבון אחרי האימון? או שהכוונה היא שישר אחרי לא חייבים אבל שאחרי שעה מומלץ לאכול כמות רצינית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה מאד תלוי מטרה.

ענת פלדמן
    23/06/2009

בחורה שמבקשת להוריד במשקל ומסיימת אימון בשעה 10 בלילה לא יקרה כלום אם לא תאכל. כשאתה רוצה לבנות את מסת השריר בצורה מאסיבית - כוס חלב בלבד לא תספיק אלא אם כן זה מלווה אחכ בארוחה מלאה (בשר איכותי, או דג בתוספת לפחמימה מורכבת). לא צריך להיות אובססיביים כשהמטרה היא חיטוב ושמירה על הכושר. להיפרטרופיה - אתה פועל נכון. הוסף לטונה פחמימה. הכוונה מבחינת הזמנים הוא לאותו "חלון הזדמנויות" שיש טוענים שהוא מיתולוגי אבל אני כן לוקחת אותו בחשבון. עד כשעה זה זמן מומלץ לעזור לגוף להתאושש על ידי תזונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!

יאיר
    23/06/2009

אני אוכל את הטונה עם פחמימה.. לחם.. תודה על העזרה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו