מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריצה אחרי אימון כחאור25/06/2009
שלום,
במשך החודשים האחרונים ביצעתי מהלך של עליית מסה והגדלתי את השרירים שלי ע"י אימונים ותזונה.
אך יחד עם זאת גם השמנתי - קצת כרס צמיגים וכו' :)
רציתי לדעת איך ניתן לשלב אימונים אירוביים ע"מ לשרוף שומן, ומבלי לאבד את מסת השריר.
חבר אמר לי שכדאי לי אחרי אימון כח (של שעה) לרוץ על ההליכון למשך חצי שעה בקצב בינוני ואז רק ישרף השומן והשריר לא יפגע..
מה מומלץ לעשות ? יהיה לי קשה מאוד להפריד בין האימונים מטעמי אילוצי זמן.
האם אפשר לרוץ אחרי אימון משקולות ? ומה האפקט ?
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיטוב לחוד
ענת פלדמן25/06/2009ומסה לחוד. זה לא עובד ביחד. בשבועות הקרובים עבור לאימון חיטוב - הקפד בתזונה שלך, אימונים אירובים ואימוני כוח לשימור מסת השריר. ירדו אחוזי השומן, תרד הכרס, ואז תחזור לאימוני מסה, ותזונה מותאמת - כזו שתשמר את התוצאות ולא תגרום להשמנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהOK תודה, איך לשלב אימוני כח עם ריצה
אור25/06/2009איך לשלב אותם ? אפשר לרוץ אחרי אימון משקולות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר
ענת פלדמן25/06/2009אבל אכן ידוע כפוגע במסה. במקרה שלך כשאתה עובד על הורדת אחוז השומן בגוף - זה בסדר גמור. רצוי בשילוב עם פעילויות אחרות כמו שחייה למשל אם זו אופציה ובכלל גוון בקרדיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה באחוזי שומן
שי אלנקרי28/06/2009ירידה במשקל או באחוזי שומן, משמע - גירעון קלורי שלילי, בגירעון קלורי שלילי לא ניתן לעלות במסת השרירים אם כי ניתן למזער נזקים מינימאליים ע"י תזונה נכונה, לפני ואחרי האימון..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)