חיטוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיטוב
    רעם
    25/06/2009

אם אני רוצה לחטב את הגוף, מה יקרה אם אעבוד רק על אירובי (השריר ירד )או שצריך גם תרגילים אחרים(סיבולת)? ואיזה צרגילים ממולצים למטרה זו?
    בן24 70

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיטוב

הוספת תגובה

• באירובי

ענת פלדמן
    25/06/2009

הכוונה לסבולת לב ריאה ו... כן מומלץ בכל מקרה לעשות גם תרגילי כוח לטובת שמירת על מסת השריר והגברת השריפה הקלורית היומית שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בירור

רעם
    25/06/2009

אני לא מבין אז השריר יתפרק אם אני אשלב אימוני כוח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כשאתה מוריד

ענת פלדמן
    25/06/2009

במשקל רק באמצעות תזונה - מאזן קלורי שלילי אתה מאבד לא רק את מסת השומן אלא גם את מסת השריר שלך. על מנת לשמר את זו האחרונה עד כמה שניתן אתה עושה במקביל גם פעילות אירובית ואנאירובית - פעילות הכוח משמרת את מסת השריר, בפעילות עצמה השריר עובר תהליך קטבלי בזמנוחה ועם תזונה תוכמת הוא עובד תהליך אנאבולי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו