עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    רונה
    28/06/2009

אני בת 14 וחצי ואני צריכה עזרה בנושא ספורט.
    כבר שנתיים שלא עשיתי ספורט.. חוץ מבית ספר אבל זה לא נחשב כל כך.
    אני 1.62 ושוקלת 50, זה בסדר לא?
    אני ממש מתעצלת לעשות ספורט ואם אני רוצה לרוץ או לעשות הליכה בבוקר אני רואה שנורא חם ומתעצלת..
    אני רוצה לנצל את החופש הגדול ולעשות משהו, יש לך רעיון בשבילי??
    זקוקה לעזרה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

רונה
    28/06/2009

יש לי עוד שאלה ששכחתי לכתוב,
    איך אפשר להוריד שומנים מהרגלים?? ואם אפשר בכלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תשובה

ענת פלדמן
    28/06/2009

אפשר להוריד את אחוז השומן הכללי בגוף מה שיבוא לידי ביטוי גם בירכיים (אין ירידת שומנים נקודתית). גם מבנה הגוף משחק תפקיד חשוב. אבל שילוב של תזונה ופעילות גופנית (אירובית+אנארובית) יתרמו למראה מחוטב וצר יותר, כנראה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשקל

ענת פלדמן
    28/06/2009

שלך ביחס לגובה הוא מצויין. אני מסכימה שהעיסוק בספורט לטובת הבריאות הוא חשוב. הרעיון הוא למצוא משהו כייפי, שיגרום לך הנאה ואולי אפילו תצפי שזה יגיע. למשל: להירשם לחוג אירובי פעמיים בשבוע, אולי אפילו עם חברה. או לקבוע עם חברה לשחייה בבריכה או לעשות הליכה עם אמא בערב. למצוא מסגרת שמתאימה לך, במסגרת בדרכ קל יותר להתמיד, וודאי אם את נהנית. אני בגילך עשיתי בדיוק כך: אירובי אירובי אירובי - על כל הסוגים - מדרגה, דאנס, עיצוב, וכו', והייתי שוחה המון (עד היום:)) גם ספינינג זו אפשרות, או משחקי כדור בקבוצה. את יכולה כמובן לגוון בין הפעילויות השונות. המטרה הא שזה לא יהיה רק לחופש או רק לקיץ אלא שתרצי התמיד כל השנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו