עופר תעזור לי בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עופר תעזור לי בבקשה
    אסף
    24/08/2007

אני מתאמן אם תוכנית אימונים שהרכבתי לעצמי שאני לא בטוח כמה היא טובה אבל אני יודע שבניתי אותה לפי חלקים בגוף אותם אני רוצה לחזק לחטב ולגדל בהקדם כמו כן התוכנית מתחשבת בכך שאני חייל שאת רוב ימיו נמצא בבסיס והחדר כושר פתוח בשבילי מיום ראשון עד חמישי ולכן בתוכנית שלי אני עובד כל יום מבלי לתת מנוחה לשריר למרות שאני מודע שהשריר גודל במנוחה וביום חמישי הוא מנוחה מוחלטת באימונים ובימי שישי ושבת אני רץ כ20 דקות ויש לי משקולות בחדר ואני יכול להמשיך לעבוד איתם על- יד קדמית ,אחורית גב, בטן, חזה ,כתפיים,אני יודע שאני קצת חופר לך אבל זה רק מפני שאני מודע שאני כותב למומחה כמוך אז זו הזדמנות בשבילי לשפוך הכל (מתנצל על החפירה) , בקשתי תכלס למצוא את התוכנית האפקטיבית בשבילי על רגל אחת , כאשר אני יכול לנצל מתוך ה 4 ימים בשבוע שיש לי בחדר הכושר את המקסימום לגירוי השרירים, כמה ימי מנוחה אני צריך מבלי שיעבור זמן רב מדי מאימון על חלק בגוף עד לאימון על אותו חלק בגוף....?( ואני יכול לעבוד על כל השרירים גם כשהחדר כושר סגור יש לי משקולות וספת משקולות מתכווננת) אז זוהי התוכנית שלי:

יום ראשון- 5 דקות חימום על ההליכון +מתיחות, בטן ,יד קדמית, חזה,
    וריצה כ-15 -20 דקות בסוף אימון.
    שני-5 דקות על הליכון+חימום,כתפיים, יד אחורית , גב ,בטן,
    ושלישי- כמו ביום ראשון
    רביעי- כמו ביום שני,
    חמישי- מנוחה
    שישי- ריצה 20 דקות+חצי מיום ראשון(כל שריר סוג 1 של תרגילים במקום 3 או 4)
    שבת-ריצה 20 דקות+חצי מיום שני

ודרך אגב קניתי מהאתר ישראל בודי אבקת חלבון בטעם בננה שאותה אני צורך מיד אחרי אימון ומיד כשאני קם בבוקר.

אז איך אני יכול להפוך את התוכנית ליעילה יותר אם אפשר לשלב גם רגליים ולנצל את רוב ימי השבוע ולכסות את כל הגוף? בתודה רבה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עופר תעזור לי בבקשה

הוספת תגובה

• יעול תכנית

עופר קיס
    24/08/2007

פשוט מאד
    א.תכנית 1 (שווה ליום ראשון שלך)
    ב.תכנית 2 (שווה ליום שני שלך)
    ג.מנוחה
    ד.תכנית 1 (שוב שווה ליום ראשון שלך)
    ה.תכנית 2 (שווה ליום שני
    ו.ריצה בלבד
    ש.ריצה בלבד
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה עופר אתה שפיץ על

אסף
    25/08/2007

תודה עופר אתה שפיץ על אין עליך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו