מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בטן תחתונהלי01/07/2009
בת 28,
3 פעמים בשבוע אליפטיקל,
גובה 175 משקל 65
שאלתי כזאת:
בעקבות הספורט שאני עושה הבטן העליונה ממש ללא שומן אפילו רואים מן ריבועים ... ורק בבטן בתחתונה יש לי בטן טיפה בולטת ( זה ממש שומן /כפל די גדול )
איך מורידים שומן שנמצא רק בבטן התחתונה?
בהנחה שאני ממשיכה בספורט ושומרת על תזונה נכונה והבטן לא יורדת
האם יש תרגיל מומלץ?
אני ממש מיואשת...
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן תחתונה ועוד
ענת פלדמן01/07/2009אין ירידת שומנים נקודתית, אנחנו לא יכולים לכוון היכן ובאיזה שלב ירדו השומנים באזור המיוחל. האם תמיד הייתה שם הצטברות שומן ? (מה שיכול להעיד על נטייה גנטית)
את ממשיכה בספורט, גם תרגילי כוח לכל שרירי הגוף ולבטן. מבחינת האוכל נמצאת לא רק במאזן שלילי אלא גם בוחרת במאכלים הנכונים, המזינים. ממשיכה ומתמידה ורואה שיפור. כדאי למדוד היקפים ולא בהכרח משקל.
מצרפת תרגילים לאזור הבטן התחתונה וממליצה תוך כדי התהליך לעבוד על אהבה וקבלה עצמית.
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגילי בטן
שי אלנקרי02/07/2009תוכלי לראות באתר שלי מספר תרגילי בטן בוידאו וגם תוכלי לראות מספר תרגילי בטן מצולמים
בכתבה הבאה http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=8533* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)