בטן תחתונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטן תחתונה
    לי
    01/07/2009

בת 28,
    3 פעמים בשבוע אליפטיקל,
    גובה 175 משקל 65
    שאלתי כזאת:
    בעקבות הספורט שאני עושה הבטן העליונה ממש ללא שומן אפילו רואים מן ריבועים ... ורק בבטן בתחתונה יש לי בטן טיפה בולטת ( זה ממש שומן /כפל די גדול )
    איך מורידים שומן שנמצא רק בבטן התחתונה?
    בהנחה שאני ממשיכה בספורט ושומרת על תזונה נכונה והבטן לא יורדת
    האם יש תרגיל מומלץ?
    אני ממש מיואשת...
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטן תחתונה

הוספת תגובה

• בטן תחתונה ועוד

ענת פלדמן
    01/07/2009

אין ירידת שומנים נקודתית, אנחנו לא יכולים לכוון היכן ובאיזה שלב ירדו השומנים באזור המיוחל. האם תמיד הייתה שם הצטברות שומן ? (מה שיכול להעיד על נטייה גנטית)
    את ממשיכה בספורט, גם תרגילי כוח לכל שרירי הגוף ולבטן. מבחינת האוכל נמצאת לא רק במאזן שלילי אלא גם בוחרת במאכלים הנכונים, המזינים. ממשיכה ומתמידה ורואה שיפור. כדאי למדוד היקפים ולא בהכרח משקל.
    מצרפת תרגילים לאזור הבטן התחתונה וממליצה תוך כדי התהליך לעבוד על אהבה וקבלה עצמית.
    http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרגילי בטן

שי אלנקרי
    02/07/2009

תוכלי לראות באתר שלי מספר תרגילי בטן בוידאו וגם תוכלי לראות מספר תרגילי בטן מצולמים
    בכתבה הבאה http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=8533

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו