מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גנטיקה מעצבנתיוסי02/07/2009
האם אפשר להלחם נגד נטיה גנטיט של הצתברות שומן באיזור הבטן? ואך?
נב
הדבר בדוק שזה גנטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר או קיי
ענת פלדמן02/07/20091. אפשר לנסות: תזונה נכונה ומותאמת אישית, פעילות אירובית ואנאירובית והרבה סבלנות
2. אני תמיד טוענת שלמרות השפעת הגנטיקה המכרעת טיפול "מהראש" יוצר את השינוי הפיזיולוגי.
3. קבלה ואהבה עצמית, למרות ועל אף. נקודת פתיחה בסיסית והכרחית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהה
יוסי02/07/2009אני מנסה הרבה זמן כבר להוריד_דיאטה+ספורט) אני לא יודע ממש מה קורה לפעמי םזה יורד אבל חוזרבחזרה, בקיצור אני צריך עזרה (אם זה אפשרי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהו
יוסי02/07/2009דרך אגב שהתחלתי את הדיאטה ירד המון שומן מהבטן(5קילו לערך) אבל הרבה זמן יש לי בטן (שומן)קטנה ומעצבנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז
ענת פלדמן02/07/2009יש לך תשובה יקירי, בדוק למה זה עולה בחזרה. מה משתנה, מה מפריע לתהליך, מה אפשר לעשות בשביל להתמיד. אפשרי לתת מוטיבציה, אפילו לשלוח אנרגיה, לענות על שאלות ממוקדות במסגרת הפורום. אם זה עוזר - נפלא. אימון אישי יותר עדיף, אם זו אופציה מבחינתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהה
יוסי02/07/2009מה הכונה אימון אישי?
דרך אגב אין לי "נפילות" של דיאטה, אני מקפיד לאכול כליום1700-1800ק מחולקות ל6
אני 24 175 ו70 מידי פעם עושה ספורט שאני מרגיש סבבה עם זה .
אשמח אם תתני לי טיפים וכו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
ענת פלדמן03/07/2009מזמינה איתך לבקר באתר שלי, יש שם כמה טיפים, גם כתבות שעלו כאן ב BEOK ם טיפים והכוונות, גם כתבות מ"מנטה" ואתרים אחרים. נשמע שאתה בדרך המכונה ומאו מודע ואולי זקוק ל"פיין טיונינג" בדרך. אימון אישי - הכוונה אישית לגבי הכושר התזונה והחשיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)