כמה אפשר לדרוש מאדם להתעמל?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה אפשר לדרוש מאדם להתעמל?
    יעל
    03/07/2009

אני אדם עסוק מאד ושונאת כל ספורט שהוא .עלי להשיל כ-15 ק'ג .כמה עלי להתעמל במינימום כדי לצאת ידי חובת הספורט?והאם זה נכון להתעמל יום יום ?אוי ,כמה אני שונאת את זה !!!!!!!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כמה

ענת פלדמן
    03/07/2009

אנרגיה :) אולי ננתב את זה לספורט... הרגלים משנים בהדרגה. אני לא מבטיחה שהביטוי התלמודי "שלא לשמה בא לשמה" יעבוד כאן, כלומר שמרוב ספורט את תתאהבי בעניין, אבל כן תוכלי לסגל לך שגרה נחמדה.
    האלמנט העיקרי לירידה במשקל הוא התזונה. 15 הק"ג לא ירדו אם תתאמני יום יום, הם בהכרח ירדו אם תשני את התזונה שלך. עניין הספורט כאן הא תמיכה, זרז, חשוב גם לבריאות.
    חובת מינימום כל עוד את במאזן קלורי שלילי ומזינה נכון את גופך (אוכל) זה שלוש פעמים בשבוע, 45 דק' פעילות אירובית, רבע שעה פעילות אנאירובית מתיחות והרפיה. אפשר לחלק את זה גם אחרת, אם את כל יום רצב רבע שעה למשל ועושה כמה תרגילי כוח או שאת שוחה פעמיים בשבוע ופעם נוספת רוקדת. יש משהו שאת כן אוהבת לעשות? ריקודי סלסה? קפוארה? כדור-סל? כי אם גם את המינימום את עושה באי חשק משווע, סובלת מכל רגע - אז מה הטעם?
    1. אימון אישי יכול להיות מאד משמעותי עבורך
    2. אימון אישי שעושה גם עבודה על "הראש" (מה הביא אותך לעצמות שליליות כאלו לגבי הכושר למשל, מיקוד מטרה לירידה במשקל ...)
    מזמינה אותך לקרוא על זה עוד באתר שלי ו... שולחת אנרגיות חיוביות :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו