מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ייעוץנעה04/07/2009
היי,
אני אשמח אם תעשי לי סדר מה זה כל דבר
פעילות אירובית
פילאטיס רגיל ופילאטיס מכשירים
ההבדל בין חיטוב לעיצוב
שיטת סטודיו סי
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא יעוץ, זה קורס באונ':)
ענת פלדמן04/07/2009אני מציעה שבגוגל תעשי חיפוש לגבי כל אחד מהמונחים כי להתחיל לפרט - זה כל היום.
על קצה המזלג:
פעילות אירובית, מהמילה אייר, שיש בה שימוש בחמצן. הליכה ריצה שחייה ריקוד, לשם שריפת שומנים שמירה על השלד וצפיפות העצם, ועוד.
פילאטיס: יש לנו פורום נפלא כאן של דליה מנטבר - אלת הפילאטיס היא תתן לך הכוונה מהתחום שלה. את מתכונת להבדל בין פילאטיס מזרון - תרגילים מול התנגדות הגוף או עם מכשירים כמו פיטבול, חישוק, קוביית איזון, פיתה וכו, לבין תרגילים עם מכשירים המבוססים על עבודה מול התנגדות הגוף באמצעות מכונה הבנוייה מקפיץ וכבלים, מזה הכל התחיל עם ג'וזף פילאטיס שפיתח דרך לעזור לשקם נפגעי מלחמה
חיטוב ועיצוב - את מתכוונת להבדל בין חיטוב ומסה. חיטוב - הורדה באחוזי השומן, עבודה על חיזוק ועיצוב השריר בפעילות אנאירובית (כוח) מסה - עלייה במסת השריר. הבדלים גם בהכוונה תזונתית.
סטודיו C - הסבר מפורט בגוגל. באתר המרכזי שלהם, בעיקר תרגילי עיצוב, אבל עוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)