מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקשר לאיציק05/07/2009
פילאטיס
היי ענת למרות שיש פה גם פורום של פילאטיס אבל הוא לא כל כך פעיל עונים שם על תשובות בערך פעם בשבוע או שבועים אז אם תוכלי לעזור סבבה
בכל מקרה השאלה היא כזאת אני בן 35 ו 1.70 ושוקל 70 (מתאמן גם בריכה ו גם משקולות )
אני עושה פילאטיס לבד בבית על מזרון לפי סרטונים של 20 דק או 30 דק שהורדתי מהרשת
הקטע שאני לא גמיש כמו הבנות בסירטון והשאלה היא האם בגילי עדיין אני יוכל להגיע לרמה כמו בסירטון ??זאת אומרת להרים את הרגליים ב זוית של 90 מעלות וכד' ואם כן אז מה עליי לעשות כדאי לשפר את הגמישות שלי
2. האם פילאטיס בטן כ 20 דק' שווה לאימון על שרירי הבטן בחדר כושר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר או קי
ענת פלדמן05/07/2009שוווה להפנות שאילתא ב"צור" קשר למנהלי האתר לגבי מענה לתשובות. בעיקרון עד שלושה ימים אתה אמור לקבל תשובה.
1. בגמישות יש בהחלט אלמנט נרכש. אמנם העניין הגנטי משחק תפקיד לא מבוטל - לגבי מבנה המפרקים למשל (ע"ע נערות גומי שמתקפלות לבייגלה בתוך קופסת תכשיטים. זה לא רק אימון...) אבל זה לא אומר שבמצבך הנוכחי (אפילו מבלי להכיר אותך) יש מקום לשיפור. לטובת הבריאות, לא בהכרח לטובת השפגט. וכמו כל דבר - זה עניין של אימון. אני מבטיחה לך שעם הזמן אתה תראה שיפור, רק להמשיך ולא לוותר. כך את גופך שלך כאינדיקציה השוואתית ולא גוף של דוגמנית פילאטיס - כי אתם שונים לחלוטין.
אלמנט נוסף חשוב לא פחות - עניין הראש. למשל: תשע שנים רקדתי באלט, בצעירותי, תמיד "החלטתי" שאני לא גמישה. כיום, עם הרבה מגבלות וחסמים שירדו - בצניעות אוכל לומר שאני מאד גמישה, וודאי יותר מבגיל 16.
2. אני לא מכירה את הקלטת, אני מניחה שאתה עובד שם יפה על שרירי הליבה, עם הרבה מחשבה ועבודה ממוקדת. אני מאד בעד, זה מגוון יותר, משלב כמה שיותר קבוצות שריר בפעולה ועובד נכון. אפשר לשלב כמובן עם תרגילי בטן של חדר הכושר (גם שם אני לא יודעת בדיוק מה אתה עושה, אני יכולה לשער).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)