ירידה במסת שריר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה במסת שריר
    אסף
    05/07/2009

לצוות המדריכים שלום.
    אני בן 21 ומתאמן כבר 3 שנים בערך.
    בארבעה חודשים האחרונים התחלתי לתת יותר דגש על הורדת אחוזי שומן, על ידי ריצה בין הסטים באימון הכוח. לאחר כל סט אני רץ דקה ואז יורד מההליכון לסט נוסף, חוזר להליכון וכו'.
    אני מרגיש שאחוז השומן ירד, שרירי הבטן בולטים יותר וכל שאר קבוצות השרירים מעוצבים יותר, אבל מסת השריר ירדה, וירדתי בהיקף ובגודל.
    לאחר האימון אני צורך פחמימות וחלבונים ביחס של 1:1.5.
    האם צריכת פחמימות וחלבונים ביחס של 1:3 יעזרו לי להעלות חזרה את מסת השריר מבלי להעלות אחוזי שומן?
    אם לא, איך אוכל להמשיך בהורדת אחוזי השומן ויחד עם זאת להעלות את מסת השריר?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה במסת שריר

הוספת תגובה

• קשה לי להעריך

ענת פלדמן
    06/07/2009

אסף. אני מכוונת בדר"כ לצריכה של 1:3,אבל לא בהכרח לטובת עליה במסה, אלא כי זה מינון נכון יותר לבנייה והתאוששות השריר. יש פיין טיונינג בעניין המסה, אכן לא לאכול יותר מידי קלוריות על מנת שלא להעלות את אחוז השומן. אבל שני התהליכים הם נפרדים. קודם חיטוב ואחכ מסה. נסה שבוע -שבועיים להעלות את היחס וראה כיצד זה משפיע על הגוף. יתכן מאד שהגעת למצב עכשיו של עלייה במסה ואכן לתזונה אקפט חשוב בתהליך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו