מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה במסת שריראסף05/07/2009
לצוות המדריכים שלום.
אני בן 21 ומתאמן כבר 3 שנים בערך.
בארבעה חודשים האחרונים התחלתי לתת יותר דגש על הורדת אחוזי שומן, על ידי ריצה בין הסטים באימון הכוח. לאחר כל סט אני רץ דקה ואז יורד מההליכון לסט נוסף, חוזר להליכון וכו'.
אני מרגיש שאחוז השומן ירד, שרירי הבטן בולטים יותר וכל שאר קבוצות השרירים מעוצבים יותר, אבל מסת השריר ירדה, וירדתי בהיקף ובגודל.
לאחר האימון אני צורך פחמימות וחלבונים ביחס של 1:1.5.
האם צריכת פחמימות וחלבונים ביחס של 1:3 יעזרו לי להעלות חזרה את מסת השריר מבלי להעלות אחוזי שומן?
אם לא, איך אוכל להמשיך בהורדת אחוזי השומן ויחד עם זאת להעלות את מסת השריר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה לי להעריך
ענת פלדמן06/07/2009אסף. אני מכוונת בדר"כ לצריכה של 1:3,אבל לא בהכרח לטובת עליה במסה, אלא כי זה מינון נכון יותר לבנייה והתאוששות השריר. יש פיין טיונינג בעניין המסה, אכן לא לאכול יותר מידי קלוריות על מנת שלא להעלות את אחוז השומן. אבל שני התהליכים הם נפרדים. קודם חיטוב ואחכ מסה. נסה שבוע -שבועיים להעלות את היחס וראה כיצד זה משפיע על הגוף. יתכן מאד שהגעת למצב עכשיו של עלייה במסה ואכן לתזונה אקפט חשוב בתהליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)