מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתי כדאי להתאמן ?שי06/07/2009
אני בן 37 שוקל 85 ק"ג 175 ס"מ
אני עובד לפי דופק מטרה כאשר אני עובד על דופק 160 פעימות לדקה.
כאשר אני מתאמן בערב אני נאלץ לרוץ על מנת להגיע לדופק זה,
בצהריים מספיקה הליכה מהירה ואני מגיע לאותו דופק,
השאלה שלי היא:
יש עדיפות לכאן או לכאן או שאת הלב והגוף לא מעניין איך הגעתי לדופק הזה
וזה עושה את אותו הפקט ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נכון אמרת
ענת פלדמן06/07/2009דופק הוא דופק הוא דופק. מה שאתה כותב מוכיח שאצל כל אחד זה אישי. אני יותר טיפוס של בוקר ובשעות המוקדמות צריכה להעלות את העצימות בשביל להגי לדפקים גבוהים. בערב מספיקה פעילות מתונה יחסית בשביל שהדופק יהיה גבוה. זה לא ממש משנה, אתה בוחר מתי נוח לך להתאמן. לריצה יתרונות נפלאים, להליכה יתרונות נפלאים - שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצהריים או ערב ?
שי06/07/2009יש סכנסה מסויימת או בעיה בריאותית שיכולה לסכן אותי
בפעילות בשעות הצהריים למעט התייבשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמש חזקה
ענת פלדמן06/07/2009במיוחד, חם מאד. אם זו חובת המציאות - לחבוש כובע, קרם הגנה ולשתות הרבה מים גם במהלך האימון. להיות קשוב לגוף ואם החום מכביד מידי - להחליף שעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)