הליכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליכה
    ענבל
    08/07/2009

שלום

הספורט שלי הוא הליכה בחוץ. האם הליכה ארוכה במשך שעה ורבע בקצב בינוני שווה לשריפת שומנים כמו אימון קצר יותר אך מאומץ יותר? או שעדיף אימון קצר יותר עם מאמץ גדול יותר ?( המטרה לרדת במשקל).
    שאלה נוספת האם יש צורך "להכניס" את הבטן בזמן ההליכה?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הליכה

הוספת תגובה

• אני בעד גוון, ועוד:

ענת פלדמן
    08/07/2009

אם מתאימה לך הליכה ארוכה יותר של שעה ורבע זה מצויין, אם מתאים לך לגוון לעיתים (ואפילו רצוי) עם אימון עצים יותר ובפחות זמן - זה גם בסדר. פחות חשוב לדעתי המספר עצמו - כמה קלוריות את שורפת אלא העצימות, העלאת המטבוליזם היומי שלך, הגוון לשם העניין ולשם אופטימליות באימון. את יודעת שאת יכולה להכניס את הנתונים למחשבון תזונה ולראות כמה שרפת בכל אימון שכזה, בערך. כמובן ששעון דופק ייתן תשובה אמינה יותר.
    תמיד כדאי לחשוב ולשמור על בטן אסופה. גם לטובת היציבה וגם לטובת חיזוק השרירים העמוקים יותר של הבטן.

http://www.beok.co.il/Calculator_CaloriesBurn.aspx

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כרגע הכושר שלי לא בשמיים

ענבל
    08/07/2009

אבל אני בהחלט יתחיל לגוון ויעלה את רמת המאמץ.

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה,

ענת פלדמן
    08/07/2009

עדכני אתנו :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו