יעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ
    יוסי
    08/07/2009

אני כרגע מרים משקולת בת 7 קילו ביד אחד ומרגיש ממש חופשי איתה, ניסיתי לעלות ל9ואני מרגיש שלא זז כלום הרבה זמן(לעומת הקודמות) והשריר לא מתנפח יותר. זה אומר שזה המקסימוס שאני יכול להרים ולאישאר ב7 או יש דרך?
    נב
    כמובן זה לא מהתזונה כי אני אוכל טוב וגם נח (יום כן יום לא)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ

הוספת תגובה

• האם

ענת פלדמן
    08/07/2009

עם משקולת של 9 אתה לא מרגיש שהשריר גדל? לזו הכוונה?
    האם התזונה שלך מכילה מספיק חלבונים? לא הרבה חלבונים אלא מספיק לפי משקל הגוף שלך.
    כמה זמן אתה כבר מנסה להגדיל את השריר? (זה תהליך, אתה יודע).
    זה נכון שיש מקסימום של נפח שהשריר מגיע אליו בדרך טבעית . (כושר+תזונה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ה

יוסי
    08/07/2009

זה נורמלי להפסיק בכזה משקל ליד אחת? או שמשהו לא בסדר?
    וכן אני אוכל מספיק חלבוןפי 1.5

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא

ענת פלדמן
    08/07/2009

ממה הבנתי, סלח לי. למה אתה מפסיק בכזה משקל? כמה זמן אתה עם 9 קילו? מה בדיוק אתה עושה שם? בכל מקרה זה נשמע שהכל בסדר. חלבון פי 1.5 זה מצויין, בנוסף כמובן להקפיד על השילוב עם הפחמימה בסיום האימון ותזונה כללית מאוזנת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ו

יוסי
    09/07/2009

אני אגיד לך אני כבר חודשיים באותו משקל ואני מרגיש שהשריר לא גודל ולא מתאים את עצמו לקושי , השיקום של השריר לוקח הרבה זמן.
    מתי יודעים (מאפינים) שהשריר הגיע למקסימומ שלו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשה לי

ענת פלדמן
    09/07/2009

לתת לך תשובה אבסולוטית בשלט רחוק. לכאורה כשאתה משלב בצורה אופטימלית את התזונה, הכושר עצמו (חזרות, סטים, משקל נכון מבחינת העומס) וגם את העניין המנטלי, (כוחו של הדמיון בזמן הפעילות) ועברו כמה חודשים ואין התקדמות של ממש - כנראה שזה המקסימום. אבל אם אתה מוצא שגרה נוחה וטובה לך של אימון זה לא פחות חשוב כי לשמר את "השיא" זה מאד קשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו