מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוות דעת על תכנית אימוניםמיכל24/03/2007
שלום,
אשמח אם תוכל לייעץ לי לגבי תכנית האימונים שלי.
המטרה שלי היא ירידה במשקל אני שוקלת כ100 קג' וגובהי 170, בת 26.
מתאמנת בחדר כושר כחמישה חודשים, ירדתי 7 ק"ג.
תכנית האימונים שלי היא כזו:
חימום של 5 דקות הליכה מהירה על ההליכון
אימון מכשירים (7-8 סוגי מכשירים, 3 סטים של 12 חזרות כל אחד במשקל לא כבד מידי אך בעל התנגדות ומאמץ. בין כל סט דקה מנוחה)
30 דקות הליכה מהירה על ההליכון (במהירות ושיפוע משתנה)
30 דקות על סטפר (מאמץ 5 שיפוע 15, אך לפעמים משתנה)
מתיחות.
את האימון אני מבצעת שלוש פעמים בשבוע (לעיתים מוסיפה יום נוסף).
האם כדאי לשנות משהו על מנת לזרז את תהליך ההרזיה?
אשמח לתגובתך
תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
יורם אילת25/03/2007התוכנית טובה מאד
יש לבצע רק שינויים בעומסים כלומר ליצור מאמץ הדרגתי הן בפעילות האירובית והן בתחנות הכוח כדי להגביר את ההוצאה האנרגטית וכמובן לשלב תפריט תזונה מתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה (המהירה) ושאלה נוספת
מיכל25/03/2007התייעצתי עם מספר מדריכים בחדר הכושר וכל אחד נתן לי תשובה שונה.
לשאלתי- מה עדיף באימון משקולות קלות- להרים משקל כבד יותר ולבצע פחות חזרות? או להיפך- להרים משקל עם התנגדות אך לעשות יותר חזרות בכל סט?
וגם כמה סטים כדאי לי לעשות? 3 כמו שאני עושה היום? להוריד?
אני די מבולבלת בקשר לזה.
תודה
יום טוב
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלת
יורם אילת25/03/2007מיכל ערב טוב
מה עדיף? תלוי מה המטרה. אם מטרתך היא חיזוק הגוף אז משקל כבד יותר ומעט חזרות
אם מטרתך סיבולת שריר אז מעט משקל הרבה חזרות
בכל מקרה רצוי 3 סטים בטווח חזרות של 8-12* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמטרה היא ירידה במשקל:)
מיכל26/03/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה במשקל ...
יורם אילת28/03/2007כדי להפחית באופן מתון מהמשקל יש לחשב את ההוצאה האנרגטית ולבנות תפריט המספק לגוף כ - 500 קק"ל פחות ליום . בשלב הירידה , הפעילות הגופנית המומלצת מחולקת לשניים , פעילות אירובית כאופניים , ריצה , הליכה , שחייה , וכו' . ופעילות גופנית כנגד התנגדות דוגמת משקולות .
כאשר רצוי להתחיל את האימון עם הפעילות האירובית .
פעילות גופנית אירובית הינה כשלעצמה בעלת תרומה מועטה ללא התערבות תזונתית .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)