מה עדיף?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עדיף?
    דני
    27/08/2007

שלום לכולם יש לי שאלה מה עדיף לי לעשות האם הליכון בשיפוע או אלפיטי??? אני מעוניין לשרוף כמה שיותר ההליכון מראה על הצג שאני שורף יותר קלוריות מהאלפיטי!
    והאם 40 דקות כל פעם 3 פעמים בשבוע מספיק?

תודה לכולם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עדיף?

הוספת תגובה

• עדיפות למי?

עופר קיס
    27/08/2007

במקרה זה הדופק יכריע - היכן שהדופק יותר גבוה והתחושה של ביצוע העבודה פחותה - ישרוף יותר קאלוריות
    3 פעמים כפול 40 דקות נשמע נחמד מאדץ אם תעלה ל5 פעמים יהיה נהדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי הבנה

דני
    27/08/2007

תוך כדי האימון אני מודד את הדופק ואם הדופק יותר גבוה נגיד בהליכון אז עדיף הליכון נכון?
    אתה אמרת עדיך איפה שפחות מאמץ נראה לי התבלבלת!
    3 פעמים בשבוע של 40 דקות לא מספיק? אז 3 פעמים של 45 דקות בשבוע מספיק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנה?

עופר קיס
    27/08/2007

תגיע לאותו קושי לפי תחושה בשני המכשירים (בוא נאמר "די קשה" ותסתכל על הדופק באותו הזמן
    המכשיר בו הדופק גבוה יותר הוא פחות יעיל לגביך ותבחר לבצע פעילות במכשיר השני - בו תאכל להיות בדפקים נמוכים יותר אך ברמת קושי גדולה יותר - קצת מסובך אבל מעניין.
    אני הצעתי לך לעלות את תדירות האימון, אם הינך יכול להעלות רק את משך האימון - עשה זאת
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו