מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה לגבי אימונים..אהרון11/07/2009
שלום אני אהרון ואני בחודשים האחרונים שהפסקתי להתאמן עליתי מ-64 ל-72 ק"ג וגבהי 175.. הייתי מתאמן מתח מקבילים ריצות שכיבות שמיכה בטן מגוון תרגילים וקצת משקולות לידיים..
בעקבות זאת שהפסקתי להתאמן גדלה לי בטן שאני לא יכול להסתכל על עצמי במראה כבר מרוב שהיא גדלה ואני החלטתי שאני חייב לקחת את עצמי לידיים..
מישהו יכול לעזור לי לתוכנית שתוריד לי את הבטן?? או שאני צריך לשחזר את התוכנית שהייתה לי בעבר ?
הייתי מתאמן עם 7 קילו לידיים ולאחר תקופה עליתי ל-11 ואז הפסקתי..
איך אני מתחיל להתקדם ? אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח..
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכנית הקודמת שלי..
אהרון11/07/2009מתח: 3 סגנונות , כל סגנון 4 סטים של 6 כל סט... בסך הכל 12 סטים של 6 כל אחד...
מקבילים: 4 סטים של 10
ריצה: 30 דק' ריצה שכוללות בתוכן 6-7 דק' מדרגות.
משקולות: 3 סגנונות כל סגנון 4 סטים, 12 כל סט... בסך הכל 12 סטים של 12 כל אחד...
בטן: מין סרטון של 8 דקות.. בתוך הסרטון ישנם 11 תרגילים שונים לבטן וכל תרגיל 45 שניות ורק התרגיל האחרון 30 שניות..
שכיבות שמיכה: 3 סגנונות, כל סגנון 4 סטים של 12 כל סט.. בסך הכל 12 סטים של 12 כל אחד..
אה ותוך כדי המשקולות אחרי כל אחד מה-12 סטים במשקולות אני עושה יד אחורית על מעקה.. יוצא לי 12 סטים של 12..
הייתי מתחיל עם המשקולות ויד אחורית ואז עובר לבטן.. ואז הולך לעשות מתח (5 דק' הליכה) ואז הולך לעשות מקבילים (2 דק' הליכה) ואז יוצא לריצה וכשמסיים משלים את השכיבות שמיכה ואז מקלחת ולאכול..
בבקשה תענו לי על השאלה הקודמת .. שמישהו יעזור לי בבקשה.. מחכה לתשובה.. תודה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין ספק
ענת פלדמן11/07/2009שחזרה לתכנית שאתה מתאר (עברת ממאה אחוז לאפס, וודאי שתהא השפעה על הגוף) בהדרגה תחזיר אותך למסלול. אני חייבת לחדד את עניין התזונה שהוא קריטי לירידה במשקל ולחיטוב. אכילה מסודרת, מאוזנת, מאזן קלורי שלילי, ויתור על מטוגנים וג'אנק, בחירה בבריאות ושתייה של מים. אני לא בד ספירה קלורית אדוקה אבל כן מודעות של מה נכנס לפה (לפעמים גם למה) ומתי. כי לפני אימון עצים כשזה כמו שאתה מתאר כדאי לאכול פחמימות (כשעתיים לפני) ואחרי (עד כשעה) לבחור בשילוב של חלבון ופחמימה או כארוחה מלאה (אם זה מגיע לארוחת ערב) או ארוחת ביניים מזינה. באתר שלי יש דוגמא לתפריט לבנים שיכול להתאים לנתונים שלך ביום של אימון, כן, כדאי בהדרגה לחזור לתכנית של פעם (לא מיד את כל הסטים והחזרות כי זה יקרע את הגוף. בהדרגה) והרבה התמדה וסבלנות. בחר לך תכנית כושר ותזונה מאוזנת, כזו שאתה יכול להתמיד בה לאורך זמן. רב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת..
אהרון11/07/2009קשה לי לעבוד לפי התפריט שנתת באתר.. לחם קל והכל..
זה עד כדי כך חשוב התפריט הזה?? או שיש אפשרות לאכול דברים אחרים?? כי אני אוכל רק כשאני רעב ולא יכול לחלק את הזמן ואת הארוחות.. זה לא מספיק שאוותר על מטוגנים וכל המתוקים?? (מטוגנים זה כל מה שמכינים בשמן נכון?) כי אני אוכל המון!!! היום אני מתכוון לחזור להתאמן ואני מרגיש חלש ואני יודע בוודאות שלא אוכל לבצע את כל האימון.. אני אמשיך בהדרגה כפי היכולת שלי וכך אתקדם..
בתכנית היששנה המלאה שלי בערך כמה קלוריות שרפתי?? אם המשקל שלי היה 65 בערך והגובה 173 בערך וגיל 17??
תודה ענת..!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור שלא
ענת פלדמן11/07/2009זה תפריט כללי ביותר שעובד על עקרונות של לאכול כל עד שלוש שעות, שמכיל את כל אבות המזון בצורה מאוזנת ושמתאים בעיקר לירידה במשקל בצורה בריאה, אבל כמובן שיש להתאים לכל אחד באופן אישי. אתה צודק, לוותר על מטוגן (בשמן) ועל שטויות ומתוקים (במידה, אפשר "מנת כיף" של פעם בשבוע) ולשתות רק מים. אתה יכול להכניס את הנתונים שלך למחשבון שלנו כאן ב BEOK ולראות כמה בערך שרפת (קשה להעריך, זה מאד תלוי בדפקים שהגעת אליהם, וגם אז יש שעוני פולר בדיוק לצורך זה...) אבל זה יכול לתת אינדיקציה. ושוב, לשם ירידה במשקל, חיטוב, חשובה התזונה.
יופי, התחל לאט, העלה עצימות בהדרגה, הקפד על תזונה בריאה יותר וכמויות סבירות בצלחת:)
http://www.beok.co.il/Calculator_CaloriesBurn.aspx* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)