אם אפשר הסבר על לחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם אפשר הסבר על לחם
    איציק
    11/07/2009

בוקר טוב
    הכוונה היא שיש הרבה סוגים של לחם ואני קורא בפורמים שלחם לבן זה טוב ויש כאלה שאומרים שזה לא טוב - אני אוכל לחם דגנים קל מחיטה מלאה בתוספת סיבים תזונתיים ולפעמים איזה חצי פיתה ביום - אז איזה סוג לחם מומלץ ומה לא ???

2. איזה שאלה OFF TOPIC לפורום הזה
    אני מחזיק ממך בתור מומחית ואם אפשר איזה יעוץ לשיזוף אני דיי לבן בנוני ורוצה קצת להשתזף חברים המליצו לי לשים שמן גזר ו להשתזף רק בשעות של הבוקר איזה שעה שעה וחצי בלבד - מה דעתך

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אם אפשר הסבר על לחם

הוספת תגובה

• ראשית תודה (על סעיף 2 :))

ענת פלדמן
    11/07/2009

1. זה תלוי מתי. עדיפות (כמעט) תמיד ללחם דגנים, חיטה מלאה,ערך תזונתי מוגבל לקמח הלבן כי רוב הויטמינים, מינרלים, סיבים תזונתיים נמצאים בקליפה, ב "מלא" לעומת הלחם ה"ריק" המסונן מהסיבים התזונתיים. אומרים שאחרי אימון עצים כדאי לבחור בלחם הלבן בגלל העמילן המזוקק, הערך הגליקמי הגבוה שלו שנספג מהר ונותן לגוף אנרגיה זמינה, פחמימה, גליקוגן, שהמאגרים נשרפו באימון. עוזר לשריר להתאושש מהר יחסית. אישית לי אין לחם לבן בבית.
    2. כאן זה הפוך, לדעתי, לבן זה יפה :)) ונזקי השמש ידועים לכולנו. לא ממש (ממש לא) ממליצה על שמן שיזוף וחשיפה לשמש. סורי. אם אתה שוחה בבריכה בחוץ למשל, מורח קרם הגנה עם מקדם גבוה אתה זוכה גם באימון נפלא וגם בגוון יפה עם שמירה אופטימלית על הבריאות. (וגם זה לא ממש מומלץ). אני יודעת על טרנד נפלא שהגיע מארה"ב - שיזוף בספריי במכון קוסמטיקה. שוס בחו"ל, גברים ונשים כאחד מגיעים לשם וכמובן ללא סכנה לעור, נשאר לאורך זמן, נראה טביע וכו' וכו'. בארץ זה יחסית חדש אבל מתחיל לתפוס תאוצה. שווה לברר, עדיף משמש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו