משה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משה
    משה
    11/07/2009

ענת שבת שלום

ענת בתקווה שאת זוכרת ששאלתי אותך בעבר כמה שאלות.

ענת מה תורם יותר לסיבולת לב ריאה ושמירה על המשקל הריצה המהירה במקום שאני מבצע במשך דקה כל בוקר או ההליכות שאני עושה 3 פעמים בשבוע במשך שעה כל פעם?

תודה רבה
    משה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משה

הוספת תגובה

• זוכרת :)) שלומות !

ענת פלדמן
    11/07/2009

ואתה כבר מכיר אותי: אני בעד שילוב של השניים. כי הריצה במקום (בהנחה שהיא עצימה, כמו קפיצה בדלגית למשל) עובדת נפלא על סבולת הלב שלך, דופק גבוה מאד. אם זה מתאים לך ואתה נהנה ומתמיד - זה טוב. ההליכות טובות לשמירה על המשקל, לשריפת שומנים, לבריאות הכללית שלך. גם על זה לא הייתי מוותרת. הליכות עצימות על דופק גבוה תורמות גם הן לפיתוח סבולת לב-ריאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משה

משה
    11/07/2009

ענת סליחה שאני מתעקש ואני יודע שזה לא מדע מדויק אבל מי תורמת יותר לסיבולת ולשמירה על המשקל הריצה שאני מבצע או ההליכות שאני מבצע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני הנתונים

ענת פלדמן
    11/07/2009

שאתה נותן קיצוניים מידי. למשל את הריצה של הדקה במקום הייתי מאריכה לרבע שה ואזקובעת שהיא עדיפה לפיתוח סבולת לב ריאה. את ההליכה הייתי מעבירה לדופק של כ 75 אחוז מהדופק המירבי ואז טוענת שהיא אופטימלית לשריפת שומנים. יש הבדל בין פיתוח סבולת לבין שמירה על המשקל, וודאי וודאי שנכנס כאן נתון התזונה והפן המנטלי. זו התשובה האחראית ביותר שאני יכולה לספק לאור הנתונים שנתת :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו