מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה יעוץדורין11/07/2009
שלום ענת זו דורין דיברתי איתך בעבר
על זה שהפסיק לי הווסת אם את זוכרת ..ושהפסקתי בחדר כושר ביגלל זה
והיום אני עדין לא קיבלתי אבל אוכלת מאוד בריא וגם עליתי במישקל למרות האוכל הבריא שאני אוכלת
מיכוון שהמאגרים שלי היתרקנו בעבר \
מאוד מפריע לי שעלייתי קצת אפילו שאני אוכלת מאוזן ובריא
השאלה שלי אליך אם אני יכולה לחזור לחדר כושר למרות שלא קיבלתי עדין
ומה לאכול ליפני אימון ואחרי אימון
אשמח אם תענה לי
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי חמודה
ענת פלדמן12/07/2009שמחה לשמוע שאת אוכלת בריא, מרגישה טוב בעה"ש זה מה שחשוב. אני מניחה שהמחזור יגיע במהירה, זה כנראה לוקח זמן, וזו תשובה שרופא המשפחה או אפילו גניקולוג יוכלו לתת לך לפי בדיקה אישית. אני מניחה שאת יכולה לחזור להתאמן, אבל כדאי להתייעץ עם המומחה שבדק ועקב אחרי מצבך. אני בעד שחייה, אם זו אופציה בורך, או הליכות. פחות ריצות שסוחטות את הגוף, וודאי בהתחלה. בכל מקרה כדאי להתחיל לאט, בהדרגה, ולהקשיב לגוף (אם קשה - לנוח, אם אין חשק - אז לא בכוח וודאי להפסיק אם כואב משהו). בגדול ההמלצה היא לאכול כשעתיים לפני האימון פחמימות, את יכולה גם פרי כחצי שעה לפני. כדי שתהיה לך מספיק אנרגיה. ואחרי האימון (עד כשעה אחרי) שילוב של חלבון ופחמימה - כמו כריך עם טונה יוגורט עם גרנולה, או אפילו ארוחה מלאה יותר כמו מנה בשרית עם אורז מלא למשל. תלוי בשעות שאת מתאמנת בהן, תלוי מה את אוכלת כל היום כולו.
הגיוני שאת מעלה במשקל למרות האוכל הבריא כי היית בתת תזונה ואני מניחה שאת כעת במשקל תקין, וטוב שכך.
שמרי על עצמך :) ספרי שחזר המחזור ושהכל בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)