צריכה יעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה יעוץ
    דורין
    11/07/2009

שלום ענת זו דורין דיברתי איתך בעבר
    על זה שהפסיק לי הווסת אם את זוכרת ..ושהפסקתי בחדר כושר ביגלל זה
    והיום אני עדין לא קיבלתי אבל אוכלת מאוד בריא וגם עליתי במישקל למרות האוכל הבריא שאני אוכלת
    מיכוון שהמאגרים שלי היתרקנו בעבר \
    מאוד מפריע לי שעלייתי קצת אפילו שאני אוכלת מאוזן ובריא
    השאלה שלי אליך אם אני יכולה לחזור לחדר כושר למרות שלא קיבלתי עדין
    ומה לאכול ליפני אימון ואחרי אימון

אשמח אם תענה לי
    שבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה יעוץ

הוספת תגובה

• הי חמודה

ענת פלדמן
    12/07/2009

שמחה לשמוע שאת אוכלת בריא, מרגישה טוב בעה"ש זה מה שחשוב. אני מניחה שהמחזור יגיע במהירה, זה כנראה לוקח זמן, וזו תשובה שרופא המשפחה או אפילו גניקולוג יוכלו לתת לך לפי בדיקה אישית. אני מניחה שאת יכולה לחזור להתאמן, אבל כדאי להתייעץ עם המומחה שבדק ועקב אחרי מצבך. אני בעד שחייה, אם זו אופציה בורך, או הליכות. פחות ריצות שסוחטות את הגוף, וודאי בהתחלה. בכל מקרה כדאי להתחיל לאט, בהדרגה, ולהקשיב לגוף (אם קשה - לנוח, אם אין חשק - אז לא בכוח וודאי להפסיק אם כואב משהו). בגדול ההמלצה היא לאכול כשעתיים לפני האימון פחמימות, את יכולה גם פרי כחצי שעה לפני. כדי שתהיה לך מספיק אנרגיה. ואחרי האימון (עד כשעה אחרי) שילוב של חלבון ופחמימה - כמו כריך עם טונה יוגורט עם גרנולה, או אפילו ארוחה מלאה יותר כמו מנה בשרית עם אורז מלא למשל. תלוי בשעות שאת מתאמנת בהן, תלוי מה את אוכלת כל היום כולו.
    הגיוני שאת מעלה במשקל למרות האוכל הבריא כי היית בתת תזונה ואני מניחה שאת כעת במשקל תקין, וטוב שכך.
    שמרי על עצמך :) ספרי שחזר המחזור ושהכל בסדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו