המלצה בקשר להמשיך בחיטוב או

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה בקשר להמשיך בחיטוב או
    איציק
    16/07/2009

לעבור ל מסה
    היי לאחר כ 6 חודשי אימון וירידה של 8 ק"ג עדיין לא הצלחתי להגיע לבטן שטוחה והגוף כבר ניהיה רזה
    השאלה אם אני יעבור כרגע למסה זאת אומרת לאכול יותר האם בטן תגדל ??

ענת האם אפשר לשלוח לך במייל תמונות של מצב הגוף להערכה לאיזה תוכנית לעבור ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כן חבר

ענת פלדמן
    16/07/2009

וודאי, אשמח לקבל מייל
    [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז אם אני ממשיך בחיטוב

איציק
    16/07/2009

אז זאת אומרת להיות במאזן קלורי שלילי ???
    לאיזה משקל אני אמור להגיע ???? (אני יורד בשבוע בערך 0.3 ק"ג )
    יש עוד משהו שאת ממליצה לעשות ?? ( להזכירך תוכנית האימונים שלי כרגע היא 3 פעמים בשבוע שחייה 40 דק 3 פעמים בשבוע חדר כושר ABA כל האימונים בבוקר ו פעמיים בשבוע בערב ריצה + הליכה כ 30 דק' אינטרולים ) בנוסף גם כמה פעמים בשבוע פילאטיס )(יום א יום מנוחה )

בגדול עוד כמה זמן נראה לך עד להשגתה המטרה - כמובן תזונה בריאה בלבד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לדעת

ענת פלדמן
    17/07/2009

כמה זמן זה ייקח. אבל אם אתה נהנה (באמת) מתכנית האימונים והתזונה שלך ולא חי בשביל מטרה מסויימת אלא מוצא את האיזון, את השגרה כנעימה ונוחה - אז זה לא ממש משנה כמה זמן. יש לך גוף מאד יפה, המשך כך. אכן שדרוג של תרגילי הבטן יכול להביא לתוצאות יפות, עבודה על שרירי הליבה כמו גם על המתניים. אתה נראה מצויין - תהנה מזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו