מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה ואימון..16/07/2009
שלום,אני בן 18 שוקל 56 גובה:1.65
היום התחלתי להתאמן בחדר כושר. רציתי להתייעץ על התזונה שלי לפני ואחרי אימון ועל האימון עצמו .אני רץ 15-20 ד'ר חימום
ואז מתאמן במכשירים ובמשקולות על 15 בלבד בתור התחלה
ובסוף האימון אני רץ חצי שעה
אני מאוד מבולבל מהתזונה ומהאוכל
הבנתי שאני צריך לאכול משוה כמו 90 גרם חלבון ביום על מנת שיהיה חנקן תקין או משהו כזה
איני מסוגל לאכול כ'כ הרבה מה מומלץ לעשות?
אני רוצה להיות יותר חטוב מה אני עושה מבחינה תזונתית?
לפני ואחרי אימון ובמהלך היום כמה צריך לאכול ?
אני מתאמן 3- 4 פעמים בשבוע ורץ כל יום חצי שעה
תודה רבה :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון ותזונה
ענת פלדמן16/07/2009אכן נושא מבלבל (אבל אתה יודע שבתוך הבילבול מסתתר הלבלוב...) וכדאי לעשות סדר בדברים, זה לא באמת מסובך, פשוט כדאי להתאים את התזונה באופן אישי לנתונים, סדר היום, היסטוריה משפחתית, בדיקות דם. יש תהליך מסודר שכדאי לעבור אותו. אכן דרך התזונה אפשר לסדר להגיע לכמות החלבון המתאימה לך, אבל אם זה לא ממש מסתדר בשביל זה יש אבקות (הנה, אמרתי, אם כי תזונה מקום ראשון) ובכל מקרה - שוב, כדאי ללכת ליעוץ אצל תזונאית ספורט. אתה בגית נפלא להתחיל, לרכוש ידע לפתח מודעות לנושא ולא רק שרירים. :))
בגדול: שש ארוחות ביום, מזינות ומאוזנות. לא מטוגן, לא סוכרים וממתקים, לא "שטויות". תזונה שכזו עוזרת לשמור על אחוז שומן נמוך בגוף. יש באתר שלי כמה דוגמאות לפחות לפי סדר יום ומה כוללת פחות או יותר כל ארוחה. שווה להציץ. לפני האימון: פחמימה. מנת פסטה למשל, או אורז, כשעתיים לפני. ואחרי האימון חשוב השילוב בין החלבון לפחמימה. למשל חזה עוף (כ 30 גר' חלבון) עם אורז מלא. או מנת דג איכותי. אני מקווה שזו התחלה טובה לעשות סדר בדברים, כמובן המשך לשאול ושוב: ממליצה על הכוונה אישית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)