קוביות בבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קוביות בבטן
    טל
    17/07/2009

שלום לענת יש לי מבנה חוף רזה וחטוב אני מקפידד תזונה המבנה של הגנטיקה של הקוביות קצת בעעייתי אצלי אבל לשאלה שלי שאני מאמץ שריר בבטןכדי לעשות קוביות ויש לי מיןן שריר כזה לא קשור באמצע של החזה בין שתי הציצי של החזה שרייר כזה כמו גוש כזה אני לא אוהב את זה...... רציתי לשאול אם זה המבנה הגנטי שליי או ש-פעם אמרת לי שיכול להיות שזה בקע ואם נגיד זה בקע איך אני יודע בוודאות לפני שאני הולך לבדוק אצל רופא מה הסימנים לבקע או שכבר ראית מבנה גנטי כזה וזה לא בקע תודה מראששש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קוביות בבטן

הוספת תגובה

• הי טל

ענת פלדמן
    17/07/2009

בקע בטני או טבורי או מפשעתי הוא בדרכ עיגול קטן (לוקח זמן עד שהוא גדל) שקל מאד "לשחק" איתו ולהכניס אותו פנימה לתוך הבטן. סכנה שהוא "יתפס" ואז יכול מאד לכאוב ויש צורך בניתוח. (פשוט וסטנדרטי, עברתי את זה לא אחת). אם זה לא נשמע כך מה שיש לך, ככל הנראה זה אכן מבנה הבטן יש כל מיני סוגי קוביות וכמות שונה של קוביות וזה אכן גנטי. אם יש ספק לגבי הרניה - לא כדאי להזניח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו