מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קוביות בבטןטל17/07/2009
שלום לענת יש לי מבנה חוף רזה וחטוב אני מקפידד תזונה המבנה של הגנטיקה של הקוביות קצת בעעייתי אצלי אבל לשאלה שלי שאני מאמץ שריר בבטןכדי לעשות קוביות ויש לי מיןן שריר כזה לא קשור באמצע של החזה בין שתי הציצי של החזה שרייר כזה כמו גוש כזה אני לא אוהב את זה...... רציתי לשאול אם זה המבנה הגנטי שליי או ש-פעם אמרת לי שיכול להיות שזה בקע ואם נגיד זה בקע איך אני יודע בוודאות לפני שאני הולך לבדוק אצל רופא מה הסימנים לבקע או שכבר ראית מבנה גנטי כזה וזה לא בקע תודה מראששש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי טל
ענת פלדמן17/07/2009בקע בטני או טבורי או מפשעתי הוא בדרכ עיגול קטן (לוקח זמן עד שהוא גדל) שקל מאד "לשחק" איתו ולהכניס אותו פנימה לתוך הבטן. סכנה שהוא "יתפס" ואז יכול מאד לכאוב ויש צורך בניתוח. (פשוט וסטנדרטי, עברתי את זה לא אחת). אם זה לא נשמע כך מה שיש לך, ככל הנראה זה אכן מבנה הבטן יש כל מיני סוגי קוביות וכמות שונה של קוביות וזה אכן גנטי. אם יש ספק לגבי הרניה - לא כדאי להזניח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)