שילוב של אימון אירובי ואנאירובי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב של אימון אירובי ואנאירובי
    אסף מצגר
    17/07/2009

מהתייעצות שלי עם כמה אנשים מהתחום שהם נאמר לי תמיד שעדיף להפריד את האימון האירובי מהאנאירובי מכיון שכך מאבדים פחות מסה אם בכלל, למשל יום אחד אני מתאמן אירובי ויום לאחר מכן אני עושה ריצה לאחר שהשריר כבר התאושש מהאימון האנאירובי של האתמול .
    לעומת זאת ששאלתי מרצה מוינגייט היא אמרה לי שאין הבדל אם אני עושה את זה יום אחרי או מיד אחרי מפני שבכל מקרה המסה נפגעת גם אם אחכה ואעשה את יום אחרי, אשמח לקבל את חוות דעתך בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מכירה

ענת פלדמן
    17/07/2009

כמובן את הסוגיה. ראשית זה נפלא שאתה משלב גם אימון אירובי ולא רק אנאירובי - מסה וניפוח. כי האירובי חשוב חשוב לבריאות. בין היתר - חשוב להקפיד גם על הגמישות - מתיחות כמו שצריך אחרי האימון מבלי להתעצל. זה ככה בסגריים כיון שהרבה מתאמנים שמכוונים למסה - נוטים לוותר על האירובי (שורף שריר) ועל המתיחות. וזו כמובן טעות.
    דעתי שלי בעניין: לבצע את האימון האירובי לפני אימון המסה, גם ריצה קלה של 20 דק' יכולה לפתח בצורה נהדרת את הסבולת האירובית ולתרום לבריאות. תזונה נכונה לפני האימון, אחרי האימון ובמשך כל היום כולו כמו גם שנת לילה מספקת - בשילוב כמובן עם חשיבה חיובית, שיתוף המוח ומיקוד הקשב (Body-Mind onnection) כל אילו יחד תורמים לבריאות בכלל ולהשגת המטרה שלך בפרט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו