מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שילוב של אימון אירובי ואנאירוביאסף מצגר17/07/2009
מהתייעצות שלי עם כמה אנשים מהתחום שהם נאמר לי תמיד שעדיף להפריד את האימון האירובי מהאנאירובי מכיון שכך מאבדים פחות מסה אם בכלל, למשל יום אחד אני מתאמן אירובי ויום לאחר מכן אני עושה ריצה לאחר שהשריר כבר התאושש מהאימון האנאירובי של האתמול .
לעומת זאת ששאלתי מרצה מוינגייט היא אמרה לי שאין הבדל אם אני עושה את זה יום אחרי או מיד אחרי מפני שבכל מקרה המסה נפגעת גם אם אחכה ואעשה את יום אחרי, אשמח לקבל את חוות דעתך בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכירה
ענת פלדמן17/07/2009כמובן את הסוגיה. ראשית זה נפלא שאתה משלב גם אימון אירובי ולא רק אנאירובי - מסה וניפוח. כי האירובי חשוב חשוב לבריאות. בין היתר - חשוב להקפיד גם על הגמישות - מתיחות כמו שצריך אחרי האימון מבלי להתעצל. זה ככה בסגריים כיון שהרבה מתאמנים שמכוונים למסה - נוטים לוותר על האירובי (שורף שריר) ועל המתיחות. וזו כמובן טעות.
דעתי שלי בעניין: לבצע את האימון האירובי לפני אימון המסה, גם ריצה קלה של 20 דק' יכולה לפתח בצורה נהדרת את הסבולת האירובית ולתרום לבריאות. תזונה נכונה לפני האימון, אחרי האימון ובמשך כל היום כולו כמו גם שנת לילה מספקת - בשילוב כמובן עם חשיבה חיובית, שיתוף המוח ומיקוד הקשב (Body-Mind onnection) כל אילו יחד תורמים לבריאות בכלל ולהשגת המטרה שלך בפרט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)