מס' שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מס' שאלות
    ספורטאית
    19/07/2009

היי
    מטרתי לעלות במסת השריר רציתי לדעת כמה פעמים בשבוע יש לעבוד על שריר מסויים כדי לראות תוצאות? מה ההמלצה?
    במיוחד הייתי רוצה לדעת בקשר לשרירי הרגליים (תאומים 4 ראשי וירך אחורי) כמה פעמים כדאי לעבוד על שרירים אלו כדי לראות תוצאות?
    ועוד שאלה בקשר לשרירי הרגליים-על כל שריר נגיד 4 ראשי כמה מכשירים כדאי לעשות?
    וגם תאומים-כרגע אני עושה רק סקווט,האם זה מספיק?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מס' שאלות

הוספת תגובה

• תכנון אימון

דרור
    19/07/2009

אהלן, לגבי העלאת מסת שריר הייתי ממליץ על להתאמן פעמיים בשבוע על קבוצות השריר הגדולות קרי החזה הגב והרגליים ולפחות פעם אחת על קבוצות השריר הקטנות קרי כתפיים יד אחורית והיד הקדמית..
    כמובן שיש מספר שיטות להעלאת מסת שריר אך בעקרון לשאלת הרגליים שלך, הייתי ממליץ על 2 תרגילים ל4 ראשי(אחד מבודד ואחד מורכב) ועוד תרגיל אחד להמסטרינגס ועוד תרגיל תאומים(נתת דוגמא של סקוואט אך התאומים לא עובדים בצורה משמעותית בסקוואט והייתי ממליץ על עלייה על קצות האצבעות תוך החזקת משקולות ב2 הידיים)

אני מאמן כושר אישי ואם תהיה מעוניין באימונים וייעוץ הרגש חופשי להשאיר הודעה/תגובה

יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ספורטאית
    19/07/2009

תודה רבה על ההתייחסות
    אשמח לשמוע גם תשובה מאנשי הפורום
    מה הכוונה שאמרת תרגיל מבודד ל4 ראשי? אם תוכל להסביר

תודה (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי טל

ענת פלדמן
    19/07/2009

תרגיל המכוון לעבוד רק על הארבע ראשי ולא שמתף (או משתף עד למינימום) שרירים אחרים בפעילות. סקווט למשל משלב כמה שרירים: ארבע ראשי, תלת ראשי (במסטרינג), ישבן. אכן התאומים פועלים כשריר מייצב, תרגיל על עלייה על כריות כף הרגל הוא מצויין, כמו גם לעמוד על קצה מדרגה, לשמור על שווי משקל ולעלות על הכריות. הייתי מוותרת על המשקל בידיים.
    אני מאד בעד איזון. לעבוד על כל השרירים בגוף ולא רק על הרגליים למשל.
    חשובה חשובה התזונה שלך - שתתמוך בכל הפעילות הזו. כמות מספקת (לא מוגזמת) של חלבון, שבשילוב עם הפחמימה בסיום האימון (עד כשעה אחרי) תורמת לתהליך האנאבולי של השריר (בנייה והתאוששות) ותורמת להעלאה במסה.
    לגבי האימון עצמו: אפשר כך ואפשר כך,כלומר אין צורה אימון עדיפה על אחרת וגם רצוי לגוון כל כמה שבועות את התכנית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו