מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייב עזרה ....בקשר לאבקת החלבון ו..שי28/08/2007
שלום אני מתאמן כבר קרוב לשנה וחצי בחדר כושר וצורך אבקת חלבון על בסיס מי גבינה קרוב ל שמונה חודשים , אני הגדלתי בצורה משמעותית את מסת השריר שלי, וכרגע אני רוצה אך ורק לעצב לא להתנפח יותר...האם אני צריך להפסיק את צריכת אבקת החלבון ולהישאר במשקלים אותם אני מרים עכשיו בלי להגדיל אותם בהדרגה כמו שעשיתי עד היום?
יש לציין שתוכנית האימונים שלי פרוסה על 3 פעמים בשבוע כול יום קבוצות שרירים אחרות אני עושה 4 סטים כול תרגיל עם חזרות של 10-12 פעמים נאמר לי שתוכנית זאת עובדת על עיצוב האם להמשיך את התוכנית הזאת ללא הגדלת משקלים? וללא אפקת החלבון?
אני צריך תשובה דיי דחוף כדי לדעת איך אני ממשיך מכאן
תודה ענקית מראש......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשי!
דני29/08/2007שלום לך שי!
אני בן 15 וחצי ואני מתעניין לקחת אבקת חלבון רציתי לדעת אם זה עשה לך תופעות לוואי או פגע לך במשהו מהגוף?? האם כדאי לי לקחת?
תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ממש לא....ההפך
שי31/08/2007בעזרת אבקת החלבון בניתי בסיס מצויין להמשך ......הבסיס קיים כרגע...ועכשיו אני מעוניין לא להתנפח יות אלא רק לעצב..אבקת חלבון עושה רק טוב לגוף....תקליק בגוגל ותקרא קצת מידע על האבקות...זה לא פוגע בשום דבר בגוף הההפך הוא הנכון זה מונע ממך דלקות שרירים וכאבים מיותרים...ובונה את השריר במקסימום....אני אשמח עם מומחה יענה לשאלה שלי...!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר בבקשה תשובה לשאלתי למעלה..
שי03/09/2007אפשר תשובה בבקשה לשאלתי ?
עופר? גיל? עמית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיטוב
עמית קליין05/09/2007שי ערב טוב
חיטוב גוף הוא פונקציה של דבר אחד בלבד-אחוז שומן נמוך בגוף.ברגע השגוף מכיל אחוזי שומן נמוכים מתקבל מראה ויזואלי מעוצב.
כדי להגיע לאחוזי שומן נמוכים/ חיטוב יש קודם כל להקפיד על תפריט תזונה מדוקדק נטול מאכלים המכילים שומן.
לגבי תוכנית האימון וצריכת אבקות החלבון הרי שאם מטרתך היא לשמור על מסת שריר הרי שאתה צודק בכך שבחרת להישאר עם אותם משקלים.הייתי ממליץ לכך רק לגוון תרגילים.
לגבי צריכת אבקות חלבון הרי שזה דבר מומלץ אך לא יקרה שום דבר אם את צריכת החלבון תשיג מעתה ממזון
זה לבטח לא יפגע בחיטוב של הגוף בהנחה שתקפיד על תזונה נכונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שי07/09/2007תודה עמית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיצוב ולא ניפוח
עופר קיס07/09/2007שי שלין
אם אינך רוצה לגדול יותר :
1. תוריד את כמות המחזורים ל 2
2. על תעלה משקלים
3. אתה יכול להמשיך לצרוך אבקת חלבון אך בעיני אין טעם
4. בצע פעילות אירובית מתונה 3 בשבוע 30 דקות כל פעם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עופר
שי07/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)