חיטוב ישבן עקשן במיוחד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיטוב ישבן עקשן במיוחד
    חן
    20/07/2009

אני בת 29 בגובה 155 ס"מ שוקלת בין 53-55 (זה כל הזמן מתנדנד) בחצי שנה האחרונה אני משתדלת לאכול בריא ואכן ירדתי הרבה, אבל דווקא בגלל שרזיתי הישבן הענק שלי שלא ירד במ"מ במהלך הדיאטה (גנטיקה) בולט בצורה מזעזעת כך שאני נאלצת ללבוש רק בגדים רחבים כדי לטשטש למרות ש עד המותן יש לי גוף דקיק ממש.
    בעבר עשיתי בקביעות אירובי ועיצוב וכן הליכות מה ששיפר מאוד את המצב אך לאחרונה בשל בעיה בברך נאסר עלי כל פעילות אירובית והליכות ואני עושה אופניים 40 ד' 4 פעמים בשבוע אבל זה לא נראה לי עוזור לישבן מה אפשר לעשות במסגרת מגבלות הברכיים? תודה
    חן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיטוב ישבן עקשן במיוחד

הוספת תגובה

• הי חן

ענת פלדמן
    20/07/2009

ראשית נסתכל על הצד החיובי: כשאת מפחיתה את אחוז השומן בגוף משתפר מצב הישבן. וזה טוב ! הפחתה של אחוז השומן היא הרי שילוב של תזונה, פעילות אירובית ותרגילי התנגדות - לכל הגוף בכלל ולישבן בפרט. תרגילים לישבן לא חסרים, את וודאי מכירה, ואין שם עומס על הברך. דווקא עם אופניים אני אישית מרגישה את הברך ולי זה לא ממש מתאים. שחייה (בעיקר חתירה או גב) היא פעילות נפלאה והעומס על הברך אפסי, רק צריך להיזהר שלא "לזרוק" את הרגל במים.
    החלק כמעט החשוב ביותר (החשוב ביותר זו החשיבה, הראש, קבלה עצמית , אהבה עצמית, סליחה וכו'). הוא התזונה שלך ולכן אני מאמינה שאם בנוסף לתרגילים, פעילות אירובית אפילו מתונה את שומרת על מאזן קלורי שלילי ובעיקר על מאכלים בריאים ומזינים - את גם רואה את השינוי וגם שומרת על התוצאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיטוב הישבן

שי אלנקרי
    20/07/2009

אין לי הרבה מה להוסיף על תשובותיה המצוינות של ענת. תוכלי לראות בכתבות בקטגוריית כושר גופני מספר תרגילי ישבן מצולמים שניתן ומומלץ לעשות גם בבית.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לענת ולשי, אבל אני ...

חן
    26/07/2009

אני כנראה באמת מקרה נדיר...
    ההיקף שלי באיזור הישבן הוא מטר! למרות שאני בחורה רזה...
    בקשר לאופניים- זוהי המלצת האורטופד- כי זה מחזק את הברכיים בלי להפעיל עליהם לחץ (_אני מצטטת אותו בלי להבין ) אם אתם אומרים שמותר לעשות את כל תרגילי הישבן למרות בעיית הברך (אני אעשה את אלה שבשכיבה) אני אתחיל כבר מהיום ואדווח על תוצאות...
    תודה רבה
    חן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה :)

ענת פלדמן
    26/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו