לחץ באוזן ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ באוזן ימין
    אלי
    21/07/2009

שלום לך
    אני עושה ריצה יום כן ויום לא ובסוף הריצה נסתם לי תמיד אוזן ימין לרבע עשה 20 דקות ואז משתחרר יש לך אוליי מידע מה הגורם לזה ??
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ באוזן ימין

הוספת תגובה

• ממליצה

ענת פלדמן
    21/07/2009

מאד להתייעץ ולהיבדק עם רופא מומחה.
    מאד יכול להיות שהסיבה היא תת הכרתית, עדכן לגבי תוצאות הבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה תת הכרתית??

אלי
    21/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

ענת פלדמן
    21/07/2009

תגובה שדי צפיתי אותה וסליחה שלא הרחבתי. לא תמיד לרפואה הקונבנציונלית יש פיתרונות, לא תמיד הם יודעים מה הבעיה. אני מאמינה בקשר ההדוק והבלתי נפרד בין הגוף לנפש ושתחלואות פיזיות מקורן אינו "יש מאין" אלא מנטלי, לעיתים גם בצורה לא מודעת (תת הכרתית).
    תופעה כמו שציינת מקורה יכול להיות לחץ מנטלי, מתח, גם אם הוא לא במודע.
    כיום הרופאים מאד מקבלים את שיטות הטיפול המשלימות, למשל מה שנראה בשנות השמונים הזוי לחלוטין (דיקור סיני) רופאים בהחלט מקבלים את הנישה. כך גם לגבי דמיון מודרך - כוחה של המחשבה על הנפש וגם על הגוף.
    קח את זה כנקודת למחשבה, ובכל מקרה ממליצה על יעוץ רפואי בתור התחלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו