מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה תהיות בקשר לתזונה לפני ואחרייובל21/07/2009
שלום
לפני מספר חודשים נרשמתי לגרייט שייפ בתל אביב, ועדיין יש לי מספר שאלות שיעזרו לי למקסם את התועלת:
1. לפעמים אני לא אוכל כלום לפני האימון, חוץ מחטיף אנרג'י. האם זה מספיק להחזיק אותי במשך שעה וחצי של אימון, או שצריך לאכול עוד משהו באמצע?
2. כמה זמן לאחר האימון עדיף לאכול, לפני שהגוף מתחיל לפרק את עצמו? האם קופסת טונה אחת (100 ג') מספיקה, או שצריך עוד משהו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהבתי את התאורים:)
ענת פלדמן21/07/20091. חטיף אנרג'י זה לא כלום, זה חטיף אנרגי', ואם זה מתאים לך אז מצויין. כדאי להיות קשוב לגוף שלך ואם אתה נחלש לקראת סוף האימון כנראה שזה לא מספיק. ואם לא - המשך כך. יכול להיות שינוי, פשוט שים לב.
2. קופסת הטונה כדאי שתלווה בפחמימה על מנת לתמוך בתהליך האנאבולי (בפיתה או לחם למשל) עד כשעה אחרי האימון זה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי תודה על העזרה
יובל21/07/2009תראי, אני לא כל-כך יודע איך להרגיש אם אני נחלש או לאו.
אימון זה קשה, וזה נהיה יותר קשה עם הזמן (זמן= בתוך השעה וחצי של האימון).
מה זאת אומרת נחלש? איך את מגדירה את ההרגשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוודאי
ענת פלדמן21/07/2009שהאימון קשה, וזה טוב כי כך מתקדמים. במידה ואתה נחלש במיוחד, חלילה סחרחורת, כשאתה רואה שממש אין לך כוח לסיים סט שלפני אימון היה לך ממש קל לעשות אותו. עבוד עם מודעות. אם זה קורה - יכול להיות שהגוף זקוק ליותר מחטיף אנרג'י. בנוסף: אתה בתהליך, והוא דינאמי ויכול להיות שמה שמתאים בהתחלה (חטיף) כבר לא ממש מספק בהמשך והגוף מאותת על כך. אפילו תחושת רעב תצביע על ארוחה דלה מידי לפני אימון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהונאמר וקשה לי מהרגיל לסיים סט
יובל21/07/2009אכילת עוד חטיף או בננה או משהו אמור לפתור את זה בטווח המיידי?
ז"א אפשר לאכול את החטיף ולהמשיך לעבוד? או שצריך לתת כמה שקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר אפשר
ענת פלדמן21/07/2009תמר או שניים, ולהמשיך לעבוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
יובל21/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)