חזרה לחדר כשר אחרי ניתוח הרניה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לחדר כשר אחרי ניתוח הרניה
    אריק
    22/07/2009

שלום,
    אני בן 41 כחודש+ אחרי ניתוח הרניה מפשעתי. עד להופעת הבקע התאמנתי באופן קבוע ואינטנסיבי 4 פעמים בשבוע אירובי קיקבוקס ומשקולות. אני שוקל לחזור כעת לפעילות. שאלותי:
    1)מה הדרך המומלצת לחזרה לאימונים
    2)האם יש חגורה/ מכנס שיכול לשמור לי האזור מפני הישנות הבקע באותו צד ו/או בדצ השני

בתודה רבה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי אריק

ענת פלדמן
    22/07/2009

בתור בוגרת שני ניתוחים כאלו (מפשעתי וטבורי) לא אוכל להבטיח לך שלא תישנה התופעה, ככל הנראה מרקמת חיבור חלשה יחסית וזה תורשתי. כך שכשאתה חוזר לפעילות - בהדרגה, כמו אחרי כל ניתוח אחר, בבוא העת (יחסית מהר אם היית בכושר טוב לפני הניתוח) אתה חוזר לפעילות רגילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חזרה אחרי בקע

עופר קיס
    22/07/2009

כיוון שהעלאה של הלחץ התוך בטני על ידי הרמת משקולות כבדים או תנועה מהירה ברגליים עלולה לגרום לעומס נקודתי , אני ממליץ על תרגילי בטן שעצימות נמוכה בהתחלה, פילאטיס קל ורק לאחר מכן להגביר את תרגילי הבטן ומשקולות קלים עד בינונייים בעמידה. לא לשכוח לשחרר אויר חזק במאמץ
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו