שריר יד אחורית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שריר יד אחורית
    שלי
    23/07/2009

שלום לכם,

יש לי בעייה רצינית עם שריר היד האחורית

יש לי ידיים מאוד רזות אבל!! יש לי שומן מתנדנד בצורה מכוערת ביותר!!

אני עושה תרגילים לשרירי היד האחורית אבל כנראה משהו אני לא עושה טוב!!!

האם אפשר להמליץ לי על תרגילים מתאימים?

תודה

והאם אתם חושבים שאפשר להפטר מהשומן הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שריר יד אחורית

הוספת תגובה

• הי שלי

ענת פלדמן
    23/07/2009

השומן שם יפחת בתהליך של הפחתת האחוז השומן הכללי בגוף. כווני לתזונה בריאה יותר, פעילות אירובית (שנכונה לבריאות באופן כללי) והמשיכי עם תרגילי החיזוק (לא בהכרח רק לזרועות, אבל כמובן שגם לחזק שם את התלת ראשי).
    שכיבות סמיכה הם תרגיל מצויין (משלב עוד שרירים בפעילות וכך את מרוויחה חיזוק בטן, גם, חזה "על הדרך"). תרגילים ממוקדים לשריר הזה לא חסרים ובאמת כדאי להקפיד על זויות נכונות של עבודה (למשל הרמת מרפקים מעל הראש, כפיפה של היד לאחור ויישור כשאת אחוזת במשקולת). לא חסרים אתרים ברשת (לא אוכל להפנות במסגרת הפורום) שם מוצגות תמונות והסברים מפורטים יותר.
    1. זה לוקח זמן. היי סבלנית והתמידי
    2. שתפי את הראש בפעילות. מקדי את המחשבה על השריר הפועל כך מתקסמי את יעילות האימון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התרגילים על השריר הם רק הבונוס

שי אלנקרי
    23/07/2009

אכן התרגילים על השריר יהיו הבונוס "לחיטוב ומיצוק האזור" אך לא העיקר. העיקר הוא דגש על הורדת אחוזי שומן וכפי שנאמר כבר לא מעט פעמים, לצערנו לא ניתן להוריד שומן נקודתית, לכן חשוב להקפיד על פעילות אירובית 3-4 פעמים בשבוע לפחות 30-45 דקות (בליכה,ריצה,שחייה,רכיבה ואפילו ריקוד) פעילות שכזו תסייע בהוצאה אנרגטית נוספת ובכך גם תוביל לירידה של אחוזי שומן, יחד עם זאת חשבו מאוד להקפיד על תזונה מאוזנת, דלה בשומן ומותאמת באופן אישית לפי נתונייך והעדפותייך. המלצתי היא להתייעץ ולהיפגש עם דיאטנית שתדע לאבחן את מצבך ולקבוע לך תוכנית אכילה אישית עם דגש על הורדת אחוזי שומן.
    נסי לשלב את כל אלה יחד עם אימון כוח בחדר כושר או בבית והתוצאות זה רק עניין של זמן.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו