בעיה עם הגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה עם הגוף
    ליאת
    24/07/2009

שלום.שמי ליאת .אני שוקלת 50 קילו.וגובהי מטר 59.
    יש לי תיסבוך עם הגוף שלי.ואני לא מצליחה להשלים איתו.
    הבעיה המרכזית שליי עם הגוף שלי נמצאת ברגליים.
    מה אני יכולה לעשות כדאי לעצב אותם או לשנות אותם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה עם הגוף

הוספת תגובה

• בעיה ברגלים

ליאת
    24/07/2009

שלום.שמי ליאת ואני שוקלת 50 קילו וגובהי מטר 59
    יש לי בעיה עם הגוף שלי והבעיה המרכזית נמצאת ברגלים שלי שאני מרגישה שהן מלאות ולא מעוצבות.מה אני יכולה לעשות כדאי לשפר את הרגשתי?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת...

ליאת
    24/07/2009

הבעיה היא שאני עושה הליכות ועושה כושר והכל ועדיין לא משתנה לי הדעה כלפי עצמי.
    אני לא מסוגלת ללכת עם בגד ים .
    והרגלים זה החלק העיקרי בבגד ים
    את יכולה לתת לי עצה מעשית שתעזור ליי לשנות את חשיבתי כלפי הגוף שלי(תרגילים מסוימים ,כמויות אוכל וכו).
    דרך אגב,מה דעתך על גבי המשקל והגובה שלי?הם סבירים?.(אני בת 17)
    ותודה רבה על העזרה והמהירות שענית לי:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ליאת

ענת פלדמן
    24/07/2009

המשקל ביחס לגובה תקין, את יכולה גם לבדוק במחשבון BMI ברשת. מה שחשוב זו התחושה שלך.
    במסגרת המוגבלת לצערי של הפורום אומר שההליכות מצויינות לטובת שריפת שומנים והבריאות הכללית, גם הכושר הוא חשוב - תרגילי התנגדות לחיזוק השרירים בגוף והדבר העיקרי הוא התזונה שלך. לא בהכרח הכמות הקלורית אלא האיכות הקלורית. את יכולה לרשום לי מה את אוכלת למשל וניקח את זה משם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת...(פעם שניה)-בקשר לתזונה

ליאת
    24/07/2009

בבוקר אני אוכלת סנדויץ עם חביתה וסלט.
    בצהרים אני אוכלת פתיתים וננקנקיות טבעול.
    שעתים אחרי הארוחת צהרים אני אוכלת עוגה.
    בערב אני אוכלת שוב סנדויץ עם משהו.
    לפעמים באמצע השבוע אני אוכלת חטיף(צ'יפס או במבה).
    (אני אוכלת הרבה מאוד ירקות)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצעות לשינוי

ענת פלדמן
    24/07/2009

סנדויץ עדיף מלחם דגנים (אפשר קל) חביתה על PAMאו טפלון וסלט עם כפית שמן זית (כף שמן 110 קל').
    ארוחת ביניים: תפוח. אלא אם כן ארוחת הבוקר היא ב 10 ככה כי עכשיו חופש
    צהרים: אורז מלא במקום הפתיתים, את הנקניקיות הייתי מחליפה בחלבון מזין יותר. אין כל קשר בין "טבעול" ו "טבעי".
    את העוגה הייתי מחליפה ביוגורט עם ברנפלקס או פירות או פירות יבשים
    בערב - כמו בבוקר. ויופי על הירקות,
    להקפיד על שתייה של רק מים.
    אני מאמינה שזה יעשה את ההבדל
    את יכולה להתרשם מעוד דוגמאות באתר שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת...בקשר לתזונההה!!

ליאת
    24/07/2009

אבל אם אני משלבת אם האוכל שרשמתי הליכות כל יום זה לא בסדר?

תודה לךעל העזרה דרך אגב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפי מה

ענת פלדמן
    24/07/2009

שאת רשמת הערכים התזונתיים אינם בריאים במיוחד, אחוז שומן גבוה, יש מקום לשיפור. התזונה קריטית בנושא של הפחתת אחוז השומן בגוף. 1000 קלוריות שמגיעות משוקולד אינן אותן 1000 קלוריות שמגיעות ממלון, תפוחים, אפילו ענבים ותמרים. עדיפות לקבוצה השנייה מן הסתם. כך שההליכות הן אכן מצויינות אבל הן רק חלק אחד מהמשוואה.
    תזונה, כושר אירובי, תרגילי חיזוק ואולי הכי חשוב: מה שקורה בראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ליאת

ענת פלדמן
    24/07/2009

את נוגעת בנקודה שמאד מדברת אלי, שנוגעת לפן המנטלי, דימוי גוף, ביטחון עצמי, אהבה וקבלה עצמית. יכול להיות שכולן אומרים שאת נראית מצויין (ואני מאמינה שזה כך) ואת רואה וחשה את הדברים אחרת. התשובה "העניינית" שלי היא שאין ירידת שומנים נקודתית, ששילוב של פעילות אירובית, בעיקר תזונה נכונה ומותאמת אישית כמו גם תרגילי חיזוק יכולים בהחלט לשפר את המצב. ובפן האישי אני מאד בעד טיפול משלים שמתחיל "מהראש". את מוזמנת לקרוא על זה עוד באתר שלי וכמובן להמשיך ולשאול אותנו במסגרת הפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו