היי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי
    יוני בר
    24/07/2009

אז איך מורידים את הבטן????שקלתי 75 ועכשיו 62 אבל הבטן לא רוצה לרדת.איך מורידים אותה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• במקרים

ענת פלדמן
    24/07/2009

קיצוניים מאד אנחנו מדברים על ניתוח, אני מאמינה שאתה רחוק מאד משם. שימת דגש על התזונה שלך, לא רק מבחינה קלורית אלא בעיקר תזונתית ותרגילי חיזוק יכולים עם הזמן לחזק את הבטן ולשפר את המראה שלה. ספר לנו מה בדקיו אתה עושה, מתי התחלת, עוד נתונים אישיים. ובעיקר בלי לחץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי זה אני יוני בר

יוני בר
    24/07/2009

אוקיי אני כל יום עושה ריצה של שעתיים

תזונה יש לי דיאטנית

אחרי ריצה אני עושה 100 שכבות סמיכה בערך

לפי דעתך עוד כמה זמן אני ירגיש את ההבדל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יוני הי

ענת פלדמן
    24/07/2009

מתי התחלת? שעתיים ריצה ביום זה יותר מידי, שוחק ומעייף את הגוף. ממליצה להוריד מינון. לשלב גם תרגילי כוח לכל הגוף, כולל כפיפות בטן. משך הזמן משתנה, אישי, אין לדעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו