מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היייוני בר24/07/2009
אני ילד בן 14 יכול ללכת למכון כושר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה אמור
ענת פלדמן24/07/2009לעשות גם תרגילי כוח לחיזוק השרירים, אם חד"כ זו אופציה מבחינתך אז כן. כי אפשר להתאמן גם בבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
יוני בר25/07/2009אני רק רוצה לדעת למה אסור 3 שעות לעשות הליכההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלוש שעות
ענת פלדמן25/07/2009הליכה רצופות, תלוי כמובן באיזו מהירות, עלול ליצור מצב של עומס יתר. כל פעילות שמגיעה למצב קיצוני - עדיף למתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אני יוני בר
דני26/07/2009היי.
אני רוצה לדעת אפילו שהורדתי 13 קילו ועושה שכבות שמחה בערך 70 פעמים ביום
ועדין הבטן ירדה והציצים גם קצת ירדו אני רוצה לדעת איך להוריד אותם דרסטי
בבקשה תעזרי לייי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי מותק
ענת פלדמן26/07/2009בבקשה אל תוריד את זה דרסטי. דווקא עבודה איטית, הדרגתית נכונה כיון שהיא נשארת לאורך זמן, אתה נמנע מתנודתיות במשקל ומסגל אורח חיים בריא ומאוזן.
נשמע שאתה בדרך הנכונה בהחלט. אם כי 70 שכיבות סמיכה כל יום זה מוגזם, אתה יכול יום כן יום לא, ולהסויף עוד תרגילים וכמובן מתיחות. כל הכבוד על הירידה במשקל, על המודעות לכושר, פשוט המשך לאכול נכון, בחר במאכלים הבריאים, ושתה רק מים. זו הדרך, ואתה עושה עבודה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוני בר
דני26/07/2009קודם כל תודה
אבל תוך כמה זמן זה ירד שזהלא דרסטי????
ו.... לשתות קולה דיאט פפסי מקס??וכאלה לפי דעתך??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
ענת פלדמן27/07/2009לא יודעת כמה זמן זה לוקח, זה מאד אישי.
ו... לא , אני מאד לא בעד הדיאטים למיניהם, אם כי הפפסי מקס טעים להפליא, לצרוך ממש מעט אם בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוני
יוני בר27/07/2009היי אבל בערך שנה כי אם אני עושה כל יום זה יעשה את זה יותר מהר לא
ואם אני יעשה את זה יום כן יום לא אז זה יעשה בפחות זמן נכון?
ואיזה רגילי מתיחות יעזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגילי מתיחות
ענת פלדמן27/07/2009לכל הגוף במיוחד בסיום האימון.
עדיפות לפעילות כוח - יום כן יום לא. את האירובי אפשר לבצע כל יום.
יוני - סבלנות. אם אתה עושה את זה כדרך חיים - זה לא ממש משנה כמה זמן. הספקולציות מיותרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
יוני בר27/07/2009כבר אני שוקל 61 נקודה 1 וזכותך אז קודם כל תודההה
לאיזה משקל את חושבת שאני צריך להגיעה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית
ענת פלדמן27/07/2009זה בזכותך וכל הכבוד !!
קשה לי להעריך כמה אתה אמור לשקול, חסר לי נתון של אחוז השומן בגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
יוני בר27/07/2009איך בודקים את אחוז השומן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיפות
ענת פלדמן27/07/2009במכון מיוחד המתמחה בכך (יש במכון וינגייט למשל) אפשר למצוא מחשבונים ברשת (מנועה לפרסם במסגרת הפורום) שם אתה מכניס נתונים לפי מדידת היקפים וזה נותן הערכה מדוייקת יחסית. המשקלים הביתיים שמודדים אחוזי שומן כמו גם המשקלים בחדר הכושר אינם אמינים במיוחד אם כי נותנים איזושהי הערכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
יוני בר28/07/2009ברכה זה גם נחשב לספורט?שמוריד??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוודאי
ענת פלדמן28/07/2009שחייה רצופה של 45 דק' במהירות שבה אתה על דופק של 60-80 אחוזים זו פעילות מבורכת. אני באה מהתחום. מאד בעד !
יוני בר28/07/2009איזה תרגילים מורידים את הבטן והחזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוני
ענת פלדמן29/07/2009התרגילים מחזקים, הם לא מורידים. מה שמוריד זה אירובי וזונה. מה שמחזק: שכיבות סמיכה למשל וכפיפות בטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגילי חזה ובטן
שי אלנקרי29/07/2009כפי שענת אמרה אין "תרגילים מורידים" יש תרגילים מחזקים ומסייעים בעיצובו של הגוף, זה בהנחה שאתה מקפיד על תזונה נכונה, פעילות אירובית ושינה.
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שי!וענת
יוני בר29/07/2009אבל כעיקרון הורדתי את הבטן ונשאר כזה דלדל איך אותו מורידים!ואת הציצים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
ענת פלדמן29/07/2009הרבה סבלנות, ממשיכים עם שרירי בטן, עם שרירי החזה. מקפידים על תזונה ובריאות. ושוב, זה לוקח זמן.
יוני בר29/07/2009ו........אם מכון כושר זה יותר מהיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא ממש משנה
ענת פלדמן29/07/2009כי יש יופי של תרגילים שאתה יכול גם לעשות בבית. היתרון בחד"כ הוא שיש שם מדריך (שאני מקווה) שמבין ויכול לכוון אותך.
יוני בר29/07/2009מותר לשתות מים בטעמים?רשום שם 15 קלוריות ל100 מל כמה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושבת
ענת פלדמן29/07/2009שבקבוק הוא 330, או חצי ליטר? אם זה 330 אז תכפיל פי 3.3 ואם זה חצי ליטר אז להכפיל פי 5. סדר גודל של 75 קלוריות לבקבוק. לדעתי עדיף מים. זה טוב לכאלו שצריכים "להיגמל" ממיץ פטל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוני בר
יוני בר30/07/2009תראי כבר הורדתי את הבטן אבל נשאר קצת מדלדל איך אותו מורידים???
פליז תני תשובה חדה וברורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין
ענת פלדמן30/07/2009לי תשובה כזו. אני לא מכירה אותך ולא ראיתי אותך. סורי. בגדול זה לוקח זמן, שילוב של תזונה מותאמת אישית, פעילות אנאירובית של כוח, פעילות אירובית ו... התמדה וסבלנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייי
יוני בר30/07/2009תזונה יש לי והכל אני מטר 67 נשאר קצת שכיבות שמכה מורידים והליכות נכון?-]אני יודע שזה יקח זמן !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון ממי
ענת פלדמן30/07/2009אתה בדרך הנכונה. גוון בתרגילי הכוח על מנת לגרות כמה שיותר את השריר. לא רק שכיבות סמיכה אלא גם כפיפות בטן בזויות שונות. להרגיש את השריר עובד. המשך עם התזונה והכושר האירובי.
יוני בר31/07/2009למה כואבת לי עצם הזמב זאני כפיפות בטן?
יוני בר31/07/2009למה כואב לי עצם זנב שאני עושה כפיפות בטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע
ענת פלדמן31/07/2009שאתה עולה גבוה מידי. רק השכמות, עבוד על מזרון ולעת עתה תנוח עד שיעבור הכאב .לא בכוח.
יוני בר31/07/2009אני רוצה לדעת למה אני עושה מלא ספורט ויש לי תזונה נכונה והכל אני נשאר על 61 קילו??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
ענת פלדמן31/07/2009לא יודעת בדיוק מה אתה עושה בדיוק מה אתה אוכל אם אתה עדיין גדל וכו' לפורום יש את המגבלות שלו. ליעוץ אישי ומפורט יותר לגבי מצבך - כדאי להתייעץ עם איש מקצוע:מ רופא, תזונאי, מאמן כושר או שלושתם ביחד. יש מצב שאתה מעלה את מסת השריר, יש מצב שאתה צומח לגובה והעתם שוקלת יש מצב שאתה בכל זאת לא אוכל נכון, יש מצב שאתה לא ישן מספיק בלילה ואני יכולה להמשיך עוד ועוד. זה משתנה וזה תלוי
יוני בר31/07/2009כמה זמן צריכים לישון פלוס מינוס ומאיזה שעה??
מותר לפעמים לשתות איס קפה דיאט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
ענת פלדמן02/08/20098-9 שעות בלילה, תלוי מתי אתה מתעורר ולפי זה ללכת לישון . לפי הרפואה הסינית - ללכת לישון ב 9 בערב
כן, ני שותה פעם ב אייס דיאט. לא שיא הבריאות אבל לפעמים אפשר, במידה. דיאט של ארומה. להיזהר מ"לייט".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
חסוי05/08/2009לפי דעתך כמה אמור לשקול ילד בן 14?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה
ענת פלדמן05/08/2009לא עניין של דעה, יש טבלאות מסודרות של גדילה והתפתחות לפי אחוזונים. אני לא יכולה להפנות אותך במסגרת הפורום (אתרים מתחרים) אבל חיפשו זריז בגוגל ייתן לך כמה טבלאות כאלו.
יוני בר08/08/2009אוקיי.
עד עכשיו הורדתי 16 קילו אני שוקל 59
יש לי שאלה!?!
איזה תרגיךים עובדים על הידיים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאפו !
ענת פלדמן09/08/2009על הזרועות: מחת, מקבילים, שכיבות סמיכה בזויות שונות. אם יש לך משקוליות בבית: ברשת לא חסרים אתרים שמפרטים ומדגימים תרגילים. במיוחד אתרים באנגלית: exercise, arms, fitness
יוני בר09/08/2009הייי אם אני רעב בשעה 12 בלילה מה לעשות מחכה לתשובה במהרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר
ענת פלדמן09/08/2009יוגורט. מאד מרגיע. וגם משביע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייי ענתושש
יוני בר25/08/2009היי הרבה זמן לא דיברנו אבל אני צריך עצה...
תישמעי הורדתי כבר 18 קילו ויש לי ציצים מה אני עושה ניתוח משהו??
אם כן אז תיתני לי מספרר
תודה יונתןןןן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
ענת פלדמן25/08/2009לעניות דעתי רק כאופציה אחרונה בהחלט. תמיד אפשר לעשות ניתוח, כדאי למצות את כל האופציות קודם.
1. להקפיד בחודשים הקרובים על תזונה מזינה בהחלט, אחוזי שומן נמוכים
2. להמשיך בפעילות האירובית
3. להעלות עצימות פעילות אנאירובית, גם באזור החזה.
סבלנות סבלנות וחשיבה חיובית - גם לגבי החזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)