מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר אימון במשקולת בבית בעזרתאיציק24/07/2009
גלידאטור ו ספה + משקולות חופשיות בערך כ חצי שנה בתוכנית ABA + שלוש פעמים בשבוע גם בריכה
התחלתי להתאמן במכון בקאנטרי - המדריך נתן לי תוכנית אימונים ABC
A - חזה + יד קידמית + בטן
B - גב + יד אחורית + בטן
C - כתפיים + רגליים
לפי מה שקראתי באינטרנט יש המתנגדים לתוכנית ורושמים שהשריר לא מגורה מספיק
מה דעתכם להזכירכם המטרה היא חיטוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי איציק
ענת פלדמן25/07/2009כפי שאתה כבר יודע אני בעד גוון, וזה טוב בכל מקרה להחליף תכנית מידי פעם. במצב שלך אני מאמינה שזה עדיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיציק
שי אלנקרי25/07/2009תוכנית האימון נראית על פניו בסדר גמור, השריר מגורה בתדירות של כל 5-7 ימים, אני לא יגיד לך שהשריר לא מגורה, בנוסף לכך, באימון שכזה אתה גם יכול לעבוד על השריר עם יותר גיוון ותרגילים מה שבאימון AB לא היית יכול אלה אם היית מאריך את האימון לשעתיים.
הכי חשוב שתעשה מה שטוב לך, אם אתה מרגיש מספיק טוב עם אימון של פעם בשבוע לקבוצת שריר, אז כדאי שתמשיך בתוכנית. מבחן התוצאה הוא זה שבסוף יקבע. אם תהיה מרוצה מהתוצאות אזי תוכנית האימון טובה עבורך.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)