הריון וספורט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון וספורט
    טליה
    25/07/2009

שלום, אני מתכננת להיכנס להריון, הייתי רוצה לדעת אם במידה וארגיש טוב בתחילת ההריון אוכל להמשיך לרוץ ולעשות פעילות אירובית כחמש פעמים בשבוע, כפי שאני עושה כיום על דופק של בערך 80%?
    אשמח לשמוע על דוגמאות מנשים שהמשיכו בשגרת ספורט שכזו במהלך הריון אם בכלל...
    אם צריך להוריד עומסים ודפקים אשמח לדעת מה וכמה?
    אם כי את ההמלצות אני מכירה, אך הם בדרך כלל נוגעות לאוכלוסייה הכללית ולא לכזו שעוסקת בפעילות גופנית מאומצת יותר..
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון וספורט

הוספת תגובה

• הי טליה

ענת פלדמן
    25/07/2009

ההמלצה לנשים שעוסקות בפעילות סופרטיבית עצימה, נשים בכושר טוב, להוריד הילוך במיוחד בשליש הראשון להיריון. את הריצה מחליפים בהליכה או בשחייה, את המשקולות הכבדות במשקלים נמוכים יותר. כשבעה"ש את נכנסת להיריון אני ממליצה עם התייעצות עם הרופא המטפל בהתאם למצבך, בכל מקרה - להאט את הקצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

טליה
    25/07/2009

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :))

ענת פלדמן
    25/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו