עזרה דחופה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה..
    מיכל
    26/07/2009

לאחר ייעוץ אתכם בעבר ובשל שלפוחיות שנוצרות לי באחורית הרגל כבר פעם שישית אחרי החלמה ונסיון של הכול (זו נעל טובה וותיקה שלי שבעבר השתמשתי בה {סאקוני}, שמתי פלסטרים, שרכתי ממש חזק, קניתי גרבי ספורטאים עבים וכל פעם מחכה שיחלים וכשאני מתחילה הליכות אחרי חצי שעה המקום שוב נפתח.בנסיון להתאים מדרס אך הבנתי שכנראה לא יפתור את הבעיה..). לאור העובדה שאני נראית ומרגישה פרה וחייבת להתחיל הליכות..אגב בעבר ותמיד בעצם נעל חדשה הייתה גורמת לי לשלפוחית בפעם הראשונה בלבד ולאחר שימוש חוזר כבר לא-מה גם שזו נעל שלפני הלידה צעדתי עימה חצי שנה.

1. האם יש דבר כזה נעל ספורט פתוחה מאחורה? האם יש אפשרות לעשות הליכות שלא עם נעל ספורט? אולי יש לך רעיון יצירתי..

2. האם הרעיון ההזוי שלי (שנולד מייאוש גדול) לקחת את הנעל לסנדלר שייצור מעין "חור" באיזור הבעייתי נראה לך רעיון טוב או טיפשות לשמה???

תודה ענקית מראש וסליחה על אורך ההודעה.היא נעשית מתסכול רב שכן מלכתחילה אני לא טיפוס ספורטיבי ולקח לי המון זמן לגבש החלטה לעסוק בכך..

תודה ענקית

שבוע טוב

מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה..

הוספת תגובה

• הי מיכלי

ענת פלדמן
    26/07/2009

החדשות/ישנות האופטימיות שלי אליך הן שהפעילות האירובית שלך היא רק חלק אחר ממכלול הדברים על מנת להשיג את המטרה שלך. כי אם למשל את שומרת על מאזן קלורי שלילי, איכות קלורית נכונה, עושה פעילות אנאירובית - ואפילו מורידה משמעותית את זמן הפעילות האירובית (לרב שעה ביום!) את משיגה את המטרות שלך מבלי להזיק לעקב. ציינת את "נראית ומרגישה פרה" - מעכשיו התחילי להטעין את המוח במחשבות ובמלל חיובי על עצמך (רציני לגמרי, זה חשוב). למוח אין עיניים, הוא ניזון ומוטען מהמחשבות שלך ומההיגדים שלך ומזה בונה את דימוי הגוף. וזה מתחיל שם. בראש. אני בעד טכניקות הדמייה נוספות - כמעט בלתי אפשרי ע"ג הפורום.
    ולעניינינו:
    אכן קיימות נעלי ספורט פתוחות, או אפילו סנדלי כושר. וודאי יש אותן בארץ, אם כי אני זוכרת אותן מקליפורניה. חיפוש בגוגל ושיחת טלפון לכמה חנויות ספורט יתנו מענה לשאלה זו.
    המשבר שאת נמצאת בו הוא הזדמנות ("משבר" בסינית משמעותו גם "סכנה" וגם "הזדמנות". אנחנו בוחרים באיזו משמעות לדבוק). ראי זאת כהזדמנות לשינוי. למציאת הכוחות הפנימיים שקיימים בך. וכשאת עוברת את הקושי הזה ומסתכלת לאחור - את רואה בדיוק כמה גבהת, כמה צלחת ומתחזקת בהתאם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת תודה ענקית!!! כפי שטענתי בעבר..

מיכל
    28/07/2009

את אכן אדם נדיר!.
    תודה ענקית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודות מיכלי. בהצלחה :)

ענת פלדמן
    28/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו