משקולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקולות
    סטודנט
    27/07/2009

שלום.
    שאלה בקשר למשקולות.
    כרגע יש בידי משקולות של 8 קילו,איתם אני מתאמן כ-3 חודש 3 פעמים בשבוע.העניין הוא,שבשביל אימון רציני,יש צורך במשקלים שונים,שיתאימו לכל קבוצת שריר.יש תרגילים,שאותם אני בקושי מצליח לעשות 5-6 פעם,לעמות זאת,בתרגיל כמו הרמת משקולות למעלה מעל לראש אני יכול לעשות קרוב ל 20 פעם בלי מאמץ יתר.
    אני רוצה לדעת ולהבין,באיזו מרווחים כדאי לרכוש משקולות-קילו,שתי קילו?כלומר,האם משהו כמו 6-6,5 ק"ג,8 ק"ג,10 ק"ג ו 12-13 ק"ג יתאימו לי במקרה זה,או שעדיף לעשות קפיצות של קילו בודד?

כמו כן,מעניין אותי לדעת,מה אתם חושבים על מכשיר CHEST EXPANDER-הבנתי שהוא טוב לחיזוק שריר,אבל לא לגידולו.

בן 27,גובה 165,משקל 50-51.
    אם יש צורך בנתונים נוספים,אשמח להביא.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקולות

הוספת תגובה

• אכן

ענת פלדמן
    27/07/2009

יש תרגילים שקל לבצע אותם עם משקל של שמונה קילו ויש כאלו שקשה הרבה יותר. קל לראות את ההבדל הזה למשל בין עבודה על השריר הדו ראשי של הזרוע לעומת השריר התלת ראשי שאצל כולנו הוא חלש יותר. לעניות דעתי זו לא שאלה של מרווחי משקלים אלא באמת שאלה של תרגיל, שריר ומספר חזרות וסטים בהתאם. כל עוד השריר מגורה, כל עוד אתה רואה שמתבצעת עבודה - אין צורך להכנס להוצאה כספית נוספת. תרגילים שאתה יכול לבצע מול התנגדות בגוף כמו מתח, מקבילים או אפילו שכיבות סמיכה בזויות שונות יכולים גם הם להיטיב עימך.
    אשמח לקבל קישור למכשיר שציינת. כל עוד הוא הוא מפעיל את השריר מול התנגדות מסויימת הוא אכן מחזק אותו. לגבי ניפוח - זה מאד תלוי בתזונה שלך ואכן ביכולת של המכשיר ליצור גירוי אופטימלי על השריר המסויים. כדאי לנסות אותו לפני שקונים. אישית אני בעדמינימום של הוצאות (ולא בכדי אינני מכירה את הגאדג'ט הזה) יש תרגילים נפלאים לשרירי החזה שמצריכים ממך רק זמן ומודעות.
    לגבי הנתונים שציינת: מה מטרת האימון שלך? ניפוח? חשובה בהחלט התזונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.

סטודנט
    27/07/2009

קודם כל,לגבי המכשיר,מצאתי כמה תמונות:
    מטרות:לחזק את השריר ולנפח אותו למימדים נורמליים,כלומר לפחות עוד 5-7 ס"מ.אני לא רוצה אפילו להתקרב למראה של שוורמנגר,אבל להיות חזק יותר וקצת גדול יותר-זאת היא הכוונה.

מתח ושכיבות סמיכה הן חלק מהאימון,איך בלי זה,רק שבינתיים אין ממש תזוזה-לא עובר את ה 15-16 במתח.

תזונה זה החלק הכואב אצלי.))בין אם אני עסוק כל היום או נמצא בבית,איכשהו אני לא אוכל מספיק כדי לעלות קילו נוסף,ולא יודע מה לעשות עם עצמי :))(את נגד האבקות,הבנתי,מה גם שגם אני לא בעדם).

לדעתי,אם כך,אני בינתיים אסתפק בקניה של 6+ ו 10+ קילו.יספיק לבינתיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה

ענת פלדמן
    27/07/2009

שלא הצלחתי להכנס לקישור. אם זה קריטי לך אתה יכול לשלוח לי למייל [email protected]. שמחה שאתה קורא אותנו :)) אכן מאמינה שאפשר להסתדר עם אוכל,ואכן עניין התזונה הוא חשוב להשגת המטרה. אם אתה רואה שסדר היום שלך לא מאפשר לך לאכול כמו שצריך אז אולי אבקה היא כן אופציה. אגב, זה לא בהכרח הכמות הקלורית אלא יותר האיכות הקלורית: חלבון איכותי, קטניות, ירקות, פירות...
    מסכימה לגבי המשקלים ושוב מכוונת אותך לעבודה גם מול משקל הגוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקולות

סטודנט
    27/07/2009

סליחה על הבלאגן,משום מה הקישור לא רוצה לעבור.)))))
    שלחתי לך מייל.
    אני קורא לכם הרבה זמן וגם מחכים.))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נחמד לשמוע, תודה :)) ו...

ענת פלדמן
    27/07/2009

נכנסתי לקישור, (דרך המייל זה עבד) זו גומיית התנגדות, חביבה מאד, בבחינת nice to have אבל לא חובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו