חלבון לאחר אימון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלבון לאחר אימון
    אופיר
    29/08/2007

שלום לכולם, לפני 3 חודשים חזרתי להתאמן לאחר שנתיים של הפסקה בשל פציעה.
    כמובן שירדתי בנפח בצורה רצינית ועליתי באחוזי שומן אך עדיין אני נחשב לגדול יחסית.
    היום אני משתדל אחרי אימון משקולות לעשות אירובי של 40 דקות על מנת לזרז את שריפת השומנים השאלה שלי מתי מומלץ לשתות שיק חלבונים אחרי אימון משקולות לנוח 15 דקות ואז אירובי או פשוט אחרי האירובי לשתות חלבון, אני רוצה לציין שהאימון כולל אירובי הוא קצת פחות משעתיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלבון לאחר אימון

הוספת תגובה

• תלוי מה המטרה

ר.מ
    30/08/2007

אתה צריך להחליט מה המטרה שלך באימוןץאם המטרה היא פיתוח מסה אז הריצה מורידה מאפקטיביות האימון ואתה מפספס את המטרה.אם המטרה היא הורדת אחוזי שומן אז אתה צריך לשתות את החלבון בסוף האימון.אם המטרה היא פיתוח סיבולת לב ריאה וכושר כללי אז אתה צריך לאכול פחממות זמינות מייד בתוךם אימון המשקולות כדי לבטל את ההשפעה השלילית של ההורמונים המופרשים מהגוף וגורמים לקטבוליזם (למשל שניים שלושה תאנים או סוכר ענבים)ולאחר מכן בסוף האימון לשתות את השייק חלבון בתוספת סוכר ענבים ומלטדקסטרין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו