ישבן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ישבן
    חסויה
    29/07/2009

שלום,
    רציתי לדעת אם אפשר להעלים סימני מתיחות בצידי הישבן ?
    תרגילים מסויימים , או בכללי
    אין לי מושג ממה זה נוצר בכלל ,
    תודה רבה .. :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ישבן

הוספת תגובה

• סימני מתיחה

ענת פלדמן
    29/07/2009

נובעים בדר"כ מירידה משמעותית במשקל או עלייה במשקל. סימנים לבנים על העור, כמעט בלתי מורגשים, בדר"כ אכן מופיעים בישבן, בבטן, בירכיים. מכירה גם בנות שזה בזרועות, בגב.
    הרבה לעשות נגד זה אי אפשר, גם משחות על המדף שמבטיחות לא ממש מקיימות. גם תרגילי כושר עובדים על השרירים ולא על רקמת העור. לדעתי יש בזה חן מסויים, אפשר לחיות עם זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

חסויה
    29/07/2009

זה ממש מפריע לי
    אני בת 16
    ותמיד הייתי רזה
    בגלל זה אני לא מבינה איך נוצר לי
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יכול להיות

ענת פלדמן
    29/07/2009

שצמחת לגובה לאחרונה? יכול להיות קשור להתפתחות המינית שלך. אני מאמינה שזה יחלש עם הזמן כי את צעירונת ואין סיבה של ממש לתופעה. הניחי לזה לעת עתה, התמקדי בדברים הטובים :))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו